Siker bármi áron: így várja a hétvégi meccset az egykori újvárosi kedvenc - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Siker bármi áron: így várja a hétvégi meccset az egykori újvárosi kedvenc

NB3.hu - 2019. March 16. Saturday 16:26
Virág Aladárt nem altatja el a Sényő gyengébb formája.
A DEAC a Sényőt fogadja vasárnap délután az NB III Keleti csoportjában. Az újonc remekül kezdte a szezont, a nyolcadik forduló után vezette a táblázatot, de mostanság a sényőiek csak "hírből" ismerik a győzelmet, hiszen nyolc forduló óta nyeretlenek. Ezt a gyengébb szériát próbálják kihasználni a debreceni egyetemisták, bár Virág Aladár szerint nagy hibát követnének el, ha a Sényő formájából nagy következtetéseket vonnának le.
 
"Nem foglalkozunk azzal, hogy milyen eredményeket produkált a Sényő az utóbbi időben. Ebben a bajnokságban bármi megtörténhet, így nagy hiba lenne, ha az ellenfelünk nyeretlensége elaltatna bennünket. Úgy tudom, riválisunk taktikája sok passzra épül. Veszélyes játékosok alkotják a sényői gárda keretét, ennek ellenére bármi áron szeretnénk megszerezni a három pontot” - fogalmazott a rutinos futballista, aki korábban a Balmazújváros csapatát is erősítette. 
 
Virágék számára a tavasz egyébként felemásan alakult eddig, hiszen a Tiszaújvárostól hazai pályán vereséget szenvedtek, de Nyírbátorban sikerült javítaniuk.
 
"Sajnos a Tiszaújváros ellen még saját magunkat is megleptük, korán hátrányba kerültünk, ezt követően csak futottunk az eredmény után. A hétvégén bizonyítani szeretnénk a drukkereknek is, hogy ez csak egy kisiklás volt, és nem ez az igazi arcunk. Nyírbátorban teljesen más mentalitással léptünk pályára, az első perctől az utolsóig koncentráltunk, ezt kell megismételnünk a Sényő ellen” - vélekedett a tekintélyes bajszáról is ismert védő.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!