Shane Tusup volt szövetségi kapitány csapatának a legyőzésében segédkezett - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Shane Tusup volt szövetségi kapitány csapatának a legyőzésében segédkezett

Simon Zoltán - 2020. October 20. Tuesday 11:22
Kiválasztott nyitotta meg a gólok sorát.
Kép forrása: III. Kerületi TVE
Továbbra is megállíthatatlannak tűnik a III. Kerületi TVE a Nyugati csoportban. És már ugye az is köztudott, hiszen a múlt héten hivatalosan is bejelentették a klub vezetői, hogy Shane Tusup is csatlakozott a Kerülethez, aki 6 kiválasztott futballistával külön is foglalkozik.
 
A felek a sajtótájékoztatón elmondták, örülnek a kölcsönös együttműködésnek, mert a Kerület bátor és merész célja az, hogy olyan futballistákat neveljen, akik előbb vagy utóbb a magyar válogatottnál is szóba kerülnek.
 
 

Shane Tusup belevág: magyar válogatottakat adna az NB III-as listavezető - NB1.hu

Elsőként jeleztük, hogy Shane Tusup az NB III nyugati csoportjában listavezető III. Kerületi TVE csapatánál is folytatja a pályafutását. Hat játékossal fog külön edzeni, az apropóból a Kerület ma sajtótájékoztatót tartott az óbudai sporttelepen. Egyébként érdemes megnézni az élő közvetítésünket az eseményről, mert Magyarországon nem megszokott laza és parádés hangulat volt az összejövetelen.

 
Hivatalosan tehát a Tusup-éra első mérkőzésére vasárnap került sor, amikor az óbudaiak Bozsik Péter volt szövetségi kapitány csapatát, a Komáromot fogadták és győzték le végül 3-1-re.
 
A találkozó első gólját egyébként az a Borvető Áron szerezte a 26. percben, aki a Tusup-féle mentor program tagja. Rajta kívül még Tamási Zsolt (54.) és Kokenszkí Norbert (56.) talált be az óbudaiak közül a kapuba, míg a vendégek részéről Tóth Patrik (79.) szépített.
 
A Kerület 14 meccséből eddig 12-t megnyert, 1-1 döntetlenje és veresége van, a tabellát 8 pontos előnnyel vezeti a második Mosonmagyaróvárral szemben.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!