Shane Tusup budapesti csapattal állapodott meg - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Shane Tusup budapesti csapattal állapodott meg

Simon Zoltán - 2020. October 13. Tuesday 11:55
Lesznek-e újabb Szoboszlai Dominikek?
Kép forrása: Shane Tusup/Facebook
A KERÜLET HONLAPUNKNAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYÉT VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL KÖZÖLJÜK.
 
"Megállapodott egymással a III. kerületi TVE és Shane Tusup, az olimpiai bajnok edző különleges programot vezet Óbudán
 
Különleges programot vezet a jövőben a III. kerületi TVE labdarúgóinak Shane Tusup. A megállapodás értelmében a szakember vezette programban az első körben hat labdarúgó vesz részt, akiknek az általános edzéseken kívüli felkészítését és erőnléti edzését irányítja majd a háromszoros olimpiai bajnok tréner. 
 
Szabó Bence sportigazgató tervei szerint egy stabil másodosztályú csapat kialakítása a jövőbeli legfőbb cél a saját utánpótlásra támaszkodva. Emellett az óbudai kék-fehérek háza táján további célként megfogalmazódott egy tehetségtámogató program beindítása is, amelynek keretén belül a klub fiatal és kiemelkedően tehetséges játékosait felkészítenék a legmagasabb osztályban való szereplésre is. 
 
A különleges kiegészítő szakmai program vezetését a klub Shane Tusupra bízza, aki az úszás mellett egy ideje már a labdarúgásban is elkezdte letenni névjegyét, elég, ha csak a Szoboszlai Dominikkal való együttműködésének az eredményét nézzük. Tusup ráadásul a jelenlegi legjobb magyar labdarúgónak tartott Szoboszlai mellett az FTC kapusával, Bogdán Ádámmal is együttműködik. A háromszoros olimpiai bajnok edző korábban számtalanszor kijelentette, hogy önmagát nem pusztán edzőnek, hanem inkább egy magasabb teljesítményre sarkalló szakembernek tartja. 
 
Tusup vezetésével a programban résztvevő játékosok heti rendszerességgel különleges edzőtermi felkészülést végeznek majd, ezen kívül pedig motivációs tréninget, valamint étkezési tanácsokat is kapnak. 
 
A szakember és a játékosok már megismerkedtek egymással, a közös munka hivatalosan a múlt héten vette kezdetét."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!