nb1.hu

Sényő: újabb távozók

Súlyos sérülés, műtét, hosszú kihagyás.

Ismét este lépett pályára a nyíregyházi stadionban a Sényő, ezúttal a megye I-es Mándok volt az ellenfél.
 
Borzasztóan nagy volt a köd a meccs ideje alatt, ami nagyban nehezítette a csapatok dolgát. A Sényő játékoskeretével vannak friss fejlemények, Kristófi Sándor után újabb labdarúgók távoznak, Márton András Tiszaújvárosban folytatja, míg Décsi Dominik a megye I-es Balkányba igazol, több játéklehetőség reményében.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – ukrán játékos Dorogon – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Egy rossz hír is érkezett a csapat háza tájáról, Kapacina Kevin térdsérülés súlyos, így február elején műtét vár rá. Várhatóan 8 hetet fog kihagyni.
 
Sényő-Carnifex–Mándok 3–2 (2–2)
 
Sényő: Gagyi (Gazsi) – Szokol (Klepács), Bodó, Farkas M. (Tőkés), Hadházi (Kerecseny), Lakatos L. (Fabu), Fenyőfalvi, Kapacina V., Barcsay M. (Páll), Lizák (Barta), Kapacina K. (Boros).
 
Gólszerzők: Barcsay M. 2, Lizák B., illetve Szabó M., Fodor A.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC