nb1.hu

Sényő: három távozó, négy érkező

Hivatalos bejelentés.

 

A SÉNYŐ KÖZLEMÉNYE A SZABOLCSFOCIINFO.HU CIKKE ALAPJÁN:

 

"Ahogy azt korábban, jeleztük, a korábbi évekhez képest jelentősen átalakul a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatának kerete.


A szezont nyolcadik helyen záró szabolcsi együttes hétfőn három játékos távozását jelentette be, ugyanakkor négy régi-új szerzemény áll csatasorba a következő bajnoki évadban. Ami a búcsúzókat illeti: Magyar Gábor visszatér a Nyíregyházi Spartacushoz, Hadházi Dávid bejelentette, hogy más elfoglaltság miatt nem tudja vállalni az NB III-as szereplést, Boros Dávid pedig külföldi munkalehetőség következtében vált ki.


Mindeközben a télen elköszönt Lakatos „Csoki” László visszatér az – ugyancsak a Keleti csoportban – érdekelt Tiszaújvárostól, ahonnan nem egyedül érkezik, vele tart a korábban nyírbátori színekben futballozó csatár, Vámos Márk. Fél év után ismét a Sényőt erősíti Pál Zsombor, aki a tavaszi idényt a III. Kerület kötelékében töltötte, és kölcsönben lesz ismét a csapat tagja. A támadószekciót acélosítja továbbá Toldi András: a huszonöt éves mándoki játékos huszonnégy gólt szerzett a megyei első osztály legutóbbi idényében és a közelmúltban már belekóstolt a harmadik vonal légkörébe, amikor a Tállya szerelését viselte. Mindemellett további változások történhetnek a napokban…
 

A sényőiekkel kapcsolatos információ továbbá, hogy Kapacina Kevin hamarosan kés alá fekszik, a középpályásra újabb térdműtét vár. "

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC