nb1.hu

Sényő: gyakorlatilag 6 hét veszett kárba

Az utolsó gól szerzője is megszólalt.

 

Otthoni környezetben készülnek és bíznak a folytatásban a tavasszal mindössze egy bajnokin pályára lépő sényői focisták. Az NB III Keleti csoportjában 4. helyen álló, remek formában lévő klub a koronavírus-járvány végét várja, erről is nyilatkozott a Kölcsey Televíziónak Fiumei Viktor, aki Imrő Lászlóval együtt irányítja a csapatot.

"Mindenki nagyon várta, hogy bajnokit játszhassunk. Idegenben a Tállyát vertük 1-0-ra tavasszal, aztán szabadnaposok voltunk és elég jó helyzetben vártuk a következő játéknapot. Rosszul és nehezen viseli mindenki a jelenlegi helyzetet" – mondta a tréner.

Kapacina Valér, a sényőiek kulcsjátékosa, az egyetlen tavaszi gól szerzője hozzátette: "Egyéni programokat kapunk, azokat elvégezzük, de hiányoznak a csoportos, labdás edzések és a bajnokik. Készültünk hat hetet télen a tavaszi folytatásra, ezt nem tudjuk abszolválni, de bízom abban, hogy jobbra fordul minden és folytatódhat a szezon. A legfontosabb, hogy minél hamarabb túl legyen a világ a járványon. Folyamatosan kommunikálunk egymással a csapaton belül. Az első egy hét zökkenőmentes volt, de azóta mindenkinek egyre jobban hiányzik a futball és a sikerélmény is, hisz egy sportolónak ez a legfontosabb – szerencsére az elmúlt időszakban gyakran éreztük át ezt. Remélem, mihamarabb csinálhatjuk, amit szeretünk" – fogalmazott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC