nb1.hu

Sényő: eldőlt az edzőpáros jövője is

Változások a játékoskeretben.

A Sényő-Carnifex FC az egymást követő negyedik idényét teljesítette az NB III. Keleti csoportjában. A gárda kezdetektől stabil középcsapatnak számít, amely közelebb van a dobogóhoz, mint a kieső helyekhez. Így volt ez a mögöttünk hagyott szezonban is. 
 
A Fiumei Viktor és Imrő László irányította gárda olykor belekerült egy-egy hullámvölgybe, ám az ott elhullajtott pontokat veretlenségi sorozatokkal „visszaszerezte”. Már ősszel biztosnak tűnt, hogy a Sényőnek idén sem kell a kieséstől félnie, a márciustól májusig tartó remek szereplésnek köszönhetően pedig az is reálisnak tűnt, hogy az első tízben végez az együttes – végül hetedik helyen zártak a kék-sárgák – jelentette a szon.hu.
 
A játékosok a pihenőjüket töltik, majd június 23-án kezdik meg a felkészülést a következő idényre. Az már biztossá vált, hogy a csapatot irányító edzőpáros az ötödik idényre is megkapja a bizalmat. Ami a játékoskeretet illeti: Phrakonkham Ádám távozik, Páll Zsombor kölcsön után visszatér a III. Kerülethez, míg Jócsák Dávid és Barta Gábor újfehértói kölcsön után újra a sényőiekkel kezdheti meg a munkát. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC