Sényő: eldőlt az edzőpáros jövője is - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Sényő: eldőlt az edzőpáros jövője is

Simon Zoltán - 2022. June 10. Friday 10:02
Változások a játékoskeretben.
Kép forrása: Sényő-Carnifex FC/Facebook
A Sényő-Carnifex FC az egymást követő negyedik idényét teljesítette az NB III. Keleti csoportjában. A gárda kezdetektől stabil középcsapatnak számít, amely közelebb van a dobogóhoz, mint a kieső helyekhez. Így volt ez a mögöttünk hagyott szezonban is. 
 
A Fiumei Viktor és Imrő László irányította gárda olykor belekerült egy-egy hullámvölgybe, ám az ott elhullajtott pontokat veretlenségi sorozatokkal „visszaszerezte”. Már ősszel biztosnak tűnt, hogy a Sényőnek idén sem kell a kieséstől félnie, a márciustól májusig tartó remek szereplésnek köszönhetően pedig az is reálisnak tűnt, hogy az első tízben végez az együttes – végül hetedik helyen zártak a kék-sárgák - jelentette a szon.hu.
 
A játékosok a pihenőjüket töltik, majd június 23-án kezdik meg a felkészülést a következő idényre. Az már biztossá vált, hogy a csapatot irányító edzőpáros az ötödik idényre is megkapja a bizalmat. Ami a játékoskeretet illeti: Phrakonkham Ádám távozik, Páll Zsombor kölcsön után visszatér a III. Kerülethez, míg Jócsák Dávid és Barta Gábor újfehértói kölcsön után újra a sényőiekkel kezdheti meg a munkát. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!