Segítség: nagyon fontos szerződést kötöttek a gyöngyösiek - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Segítség: nagyon fontos szerződést kötöttek a gyöngyösiek

Bíró Ádám - 2020. August 15. Saturday 15:14
Az egykori játékos a tettek mezejére lépett.
Kép forrása: gyonyosiak.hu
A Gyöngyös közleménye:
 
"Együttesünk névadó szponzorra tett szert a Mátra Beton Kft. személyében.
 
Kávási János, a cég vezetője elmondta, hogy miután labdarúgója is volt a klubnak a 70-80-as évek fordulóján, és azóta is lelkes szurkolója a csapatnak, így elérkezettnek látta az időt, hogy saját lehetőségeihez mérten támogassa klubunkat.
 
Folyamatosan figyelemmel kísérte a GYAK életét, és látva, hogy milyen nehéz anyagi helyzetben vagyunk, felájánlotta segítségét.
 
A mai napon Kávási János és Kozma Zsolt klubelnök aláírta a támogatói szerződést, melynek értelmében felnőtt férfi labdarúgó csapatunk a 2020/21-es szezonban Gyöngyösi AK-Mátra Beton néven fog szerepelni az NBIII-as bajnokságban.
 
Elnök úr örömmel fogadta a felajánlást, hiszen számunkra most mindenféle támogatás aranyat ér. Ezen kívül elmondta: "pontosan ilyen segítségeket várunk ebben a nehéz helyzetben, hiszen most az a legfontosabb, hogy aki a klubhoz bármilyen formában kötődik, az ne azt kérdezze, hogy mit tehet érte a klub, hanem hogy ő mit tehet a klubért. Természetesen továbbra is keressük azokat a lehetőségeket, melyekkel további támogatásokat szerezhetünk, amiben nagyban számítunk a klub szimpatizánsaira."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!