nb1.hu

Sajóbábony: hihetetlen események után mondott le az edző

Betelt a pohár.

Az NB III Keleti csoportjában a BVSC a Sajóbábony csapatát fogadta vasárnap. A meccset a hazaiak 3-1-re nyerték meg, de az nb3foci.hu értesülései szerint már a találkozó előtt is jócskán történtek olyan események, amelyekről érdemes beszámolni.
 
A vendégeknél mindkét kapusnak és három mezőnyjátékosnak lejárt a sportorvosija – ez derült ki a kezdő sípszó előtt. Ennek köszönhetően a Sajóbábony keretébe csak 1 mezőnyjátékos került be. A kaput az eredetileg védő Tóth István őrizte. 
 
A közjáték miatt betelt a pohár Mészáros Ferencnél, az edző lemondott, és már a vasárnapi összecsapáson sem ült le a kispadra. A találkozó egyébként 30 perces késéssel indult el. A Sajóbábony jelenleg a 19. helyen áll a tabellán. 
 
"Március végén kerültem Sajóbábonyra. A helyi vezetők kérték, segítsek bent tartani az együttest az NB III-ban. Kezdtünk kiegyenesedni, majd bekövetkezett a baj. Lelkes, jóravaló emberek a sajóbábonyiak, ám amatőrök, nem vették észre, hogy lejártak az orvosi engedélyek. A profi világból érkeztem, s úgy döntöttem, ehhez az amatörizmushoz nem adom a nevem. Hasonló eset a hetvenes évek közepén esett meg velem, amikor a kajdacsi ifiben futballoztam" – nyilatkozta Mészáros az nso.hu-nak, aki játékosként 21 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban.
 
Mészáros a héten egyeztetni fog a klub elöljáróival, és békében akar elválni. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC