nb1.hu

Rutinos védővel erősített a kieső

Külföldön is futballozott.

A Cegléd bejelentette harmadik nyári igazolását: az NB II-ből a harmadosztályba kipottyanó csapat Bodó Péterrel állapodott meg. Íme a 29 éves védő megszerzéséről szóló ceglédi közlemény:
 
"Harmadik új igazolásunk a 29 éves belső védő Bodó Péter, akit a Szentlőrinc SE-től igazoltunk.
 
Péter Pécsen kezdett el futballozni, majd már utánpótlás játékosként a Szentlőrinchez került, ahol aztán 17 évesen bemutatkozhatott az NB III-ban a Csurgó elleni mérkőzésen. Első NB III-as szezonjában rögtön két góllal debütált.
 

null

null

A jól sikerült szezon után egy évre visszakerült Pécsre, majd ismét a Szentlőrinc következett. A második NB III-as szezonjában 24 mérkőzésen és 5 gólt szerzett. Ezt követte még két szezon az NB III-ban, majd a 2015/2016-os szezonban Komlóra igazolt. Ott mindössze 15 mérkőzésen jutott szóhoz, így a nyáron ismét vissza igazolt Szentlőrincre.
 
Az elmúlt három szezonban meghatározó játékosa volt a piros-fekete csapatnak, ahol az előző szezonban a Szeged-Grosics Akadémia mögött a második helyen végeztek a Közép csoportban.
 
Pályafutása során három alkalommal külföldön, Ausztriában és Németországban is szerepelt. A Komlói időszak előtt és után az SV Kunberg és a SU Kumberg csapatánál szerepelt. 2018-ban pedig pár hónapot az SVG Ruhstorf egyesületénél töltött.
 
Érdekesség, hogy magyarországi felnőtt pályafutása során, belső védő létére még sosem állították ki, de sárga lapból is csak 11-et gyűjtött össze. Pedig eddig összesen 161 NB III-as mérkőzésen lépett pályára a 29 éves új igazolásunk.
 
Bízunk benne, hogy Péter nálunk is eredményes szezont fog futni, ehhez sok sikert kívánunk neki!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC