Rutinos támadóval erősített a Kaposvár - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Rutinos támadóval erősített a Kaposvár

Juhász Gergely - 2021. September 16. Thursday 11:50
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: rakoczifc.hu
ÍME, A KAPOSVÁR HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Rutinos támadóval erősítette meg keretét csapatunk, ugyanis a 28 esztendős Pintér Norbert is zöld-fehérbe öltözik.
 
A vajdasági születésű Pintér Norbert már fiatalon Pakson futballozott, ahol az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát és eljutott egészen az NB I.-es csapatig. Ezt követően a másodosztályú Balmazújvárost erősítette három szezonon keresztül. A következő két évben Szolnokon futballozott, ugyancsak az NB II.-ben, majd a szerb másodosztályba, Topolyára igazolt, ahonnét Csíkszeredára, a román második ligába.
 
– Már több alkalommal is felvetődött az, hogy Kaposvárra igazolok, amikor még magasabb osztályban szerepelt a Rákóczi – fogalmazott Pintér Norbert, csapatunk legújabb igazolása. – A legutóbbi két évet Csíkszeredán töltöttem. A csapat egy kicsit beszorult a bajnokságban, emellett pedig olyan dolgok történtek a klubnál, amelyek következtében szabadon igazolhatóvá váltam. Ekkor érkezett a kaposvári megkeresés, ami az első pillanattól fogva nagyon szimpatikus volt számomra. Ismerem a klub múltját és szeretném visszasegíteni oda, ahová való.
 
Pintér Norbert már debütált is csapatunkban, hiszen a legutóbbi, Tatabánya elleni bajnokin harminc percet töltött a pályán.
 
– Nem ismerem a magyar harmadosztály, de ahogy eddig láttam, nem lesz könnyű dolgunk egy meccsen sem – tette hozzá Pintér Norbert. – A célom, hogy magamból a legjobbat kihozva, a futballt élvezve segítsem a csapatot."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!