Román válogatottal bővült a listavezető szakmai stábja - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Román válogatottal bővült a listavezető szakmai stábja

Bíró Ádám - 2020. January 26. Sunday 12:10
A Fradiban és az Újpestben is játszott.
Kép forrása: fuzesgyarmatisk.hu
Remekül sikerült a Füzesgyarmat őszi szezonja, az NB III Keleti csoportjában szereplő együttes 37 pontot szerzett, ezzel vezeti a táblázatot. A vezetőség igyekszik még jobban megerősíteni a keretet, de emellett a szakmai stáb is acélosodik. A gyarmatiak bejelentése szerint Sorin Cigan is csatlakozott a Gyarmathoz. Az 55 éves tréner játékosként szerepelt a Fradiban és az Újpestben, emellett a román válogatott mezét is magára ölthette. Íme a füzesgyarmatiak bejelentése:
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Távozókról beszélt az ETO igazgatója - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

"A játékosállomány mellett csapatunk szakmai stábja is erősödik az új idényre. A klub vezetése megállapodott az egyszeres román válogatott Sorin Cigannal, aki asszisztens edzőként segíti a munkát.
 
Az 55 esztendős Sorint aligha kell bemutatnunk a közvéleménynek, hiszen a gazdag pályafutása során számos román és hazai egyesületben is megfordult, viselhette egyebek mellett az Újpest és a Ferencváros mezét is. Edzőként A-licences végzettséggel rendelkezik, az itteni munkáját a balmazújvárosi utánpótlás edzőséggel párhuzamosan végzi.
 
Sok sikert Sorin!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!