Temérdek helyzet és három gól Rákospalotán - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Temérdek helyzet és három gól Rákospalotán

Szabó László - 2016. August 29. Monday 16:05
Rákospalota – A mérkőzés hosszabbításában is eredményes volt az STC.
Kép forrása: stcsalgotarjan.hu

Az NB III Keleti csoportjának 4. fordulójában Rákospalotára látogatott az STC Salgótarján csapata. A vendégek rengeteg helyzetet kidolgozva és ezekből hármat értékesítve megérdemeltem nyertek 3–0-ra.

 

Edzői értékelések a Salgótarján honlapjának tudósítása alapján:

 

Dinka Balázs:– Nem egyszerű nyilatkozni a mai mérkőzésről. Sok egyéni hibával tarkított meccs volt a részünkről, a kapusteljesítményünk rányomta bélyegét a találkozóra, az első két gólnál mindkétszer nagyot hibázott. Null-nullnál ziccerben léptünk ki, ha azt berúgjuk, lett volna esélyünk jobb eredményt elérni, de sajnos vereséget szenvedtünk egy rutinosabb csapattól. 

Vágó Attila:–Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, aminek az egyharmadát sikerült berúgni. Nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk, rúgtunk kapufákat, kidolgoztunk százszázalékos helyzeteket, azért nem vagyok maximálisan elégedett, mert ennyi lehetőséget nem szabad elpuskázni. Emellett meg kell találnunk annak az okát, hogy miért van az, hogy idegenben nagyon jól játszik a csapat, támadólag lépünk fel, helyzeteket dolgozunk ki, dominálunk, hazai pályán pedig csak szenvedtünk a múltkor is, és egyszerűen nem tudunk eredményesek lenni, de ennek véget kell vetni. Ma sem szállunk el, attól függetlenül, hogy nyertünk három-nullra, nagyon kellett ez a győzelem, hiszen ahogy a múlt héten nyilatkoztam, a Nyírbátor elleni bravúros egy pont, hátha megfordít valamit, a döntetlent ugyan nem érdemeltünk meg, de kapusunk végül gólt szerzett, és hogy akkor mondtam, az az egy pont, akkor ér valamit, ha most nyerünk idegenben, ezt a gondolatmenetet pedig folytatom tovább: semmit nem ér ez a vendégségben elért három pont, ha otthon nem tudjuk megverni a Tállyát. Mindenféleképpen egész héten arra kell készülnünk, hogyan tudjuk őket legyőzni, nem kell szép játék, csak nyerjünk. Az eddigi két hazai meccsen nagyon gyengén futballoztunk, nem létezik, hogy harmadszor ne sikerülne győznünk, mindent alá fogunk vetni annak, hogy ezt elérjük. Gratulálok a csapatnak, teljesen megérdemelt volt mai győzelmünk, ami talán nagyobb arányú is lehetett volna.

 

NB III Keleti csoport, 4. forduló

 

REAC–STC Salgótarján 0–3 (0–2)

G.: Lukács R. (39.), Csóka (45.), Lakatos (93.)

REAC: Tóth D. - Kutai, Kollár, Nagy G., Pesti - Lászka (Pataki, 68.), Balázs B. (László B., 64.) - Kiss T., Bodnár (Kovács D., 53.), Pásztor - Fodor. Vezetőedző: Dinka Balászs.

STC Salgótarján: Sánta - Debreczeni, Benkő-bíró, Radványi, Kerényi - Lakatos - Lupták (Obot, 56.), Romhányi, Szőllősi, Csóka (Major, 69.) - Lukács R. (Lukács Zs., 76). Vezetőedző: Vágó Attila.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!