nb1.hu

Rendőri felvezetéssel távoztak a játékvezetők Pécsről – videó

Pécs - A szurkolókat a rendőrök kiszorították a környékről.

Szirénázás, rengeteg rendőr, iszonyú feszült hangulat, vérvörös arcok, üvöltő drukkerek. Egészen hihetetlen körülmények között ért véget a PMFC–Dabas NB III.-as bajnoki – elsősorban a játékvezető, Barna Gábor miatt. Mindenki tudta, nyilván a sporik is, hogy a piros-feketéknek ezt a meccset meg kell nyerniük a bajnoki címhez. Nem nyerték meg, 0-0 lett a vége – olvasható a bama.hu oldalon.
 
Hogy miért nem? A hosszabbítás utolsó pillanatában, az utolsó támadásból Beke Péter gyönyörű gólt lőtt, a hosszú alsóba tette a labdát. Felrobbant a stadion! Mindenki őrjöngött, egymás nyakába ugráltak a játékosok a pályán, a szurkolók a lelátón, a hangszórókból szólt a zene. Aztán egyszercsak mindenki hitetlenkedve figyelte, hogy a partjelző elkezd lengetni, a bíró kiszalad hozzá, majd les miatt szabadrúgást ítél kifelé – véleményünk szerint abszolút tévesen. Egészen szürreális volt az egész!
 

Amikor mindez leesett a drukkereknek, az eufórikus örömet óriási düh és harag váltotta fel, a B-középnél olyannyira elszakadt a cérna, hogy petárdákat dobtak a pályára, majd áttörték a kerítést, s megindultak a bírók felé. A sporik mindezt látva a vendégcsapattal együtt bevágtattak az öltözőbe, s később onnan üzenték, hogy a mérkőzés befejeződött.a játékvezetők fél tíz előtt hagyták el a klubházat. Rendőri felvezetéssel sikerült eljutni a parkoló autójukig. Ekkorra a pécsi játékosok és a szakmai stáb felsorakozott a klubház aljában és gúnyos tapssal jutalmazták a nap botrányhőseit, a bírókat. A szurkolókat eddigre már a rendőrök kiszorították a környékről.

PMFC–Dabas 0-0
 
Labdarúgó NB III. Közép csoport, 29. forduló. Pécs, PMFC Stadion, 2000 néző.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC