nb1.hu

Remekel a patinás román csapat egykori játékosa

Fontos gólokkal segíti a kiesés elől menekülő NB III-as csapatot.

A Cigánd télen szerződtette Gelu Velicit, és a vezetőség jó vásárt csinált a 26 éves futballistával. A cigándiak az NB III előző fordulójában 3-0-ra verték a Salgótarjánt, a magabiztos győzelemből Velici két találattal vette ki a részét. Velici egyébként tekintélyes önéletrajzzal rendelkezik, hiszen korábban szerepelt a román korosztályos válogatottban is, emellett a román élvonalban a Dinamo Bukarest játékosaként debütált. Velici így emlékezett vissza a korábbi BEK-elődöntős együttesnél szerzett tapasztalataira:
 
"Szerencsés voltam, hogy megadatott nekem, egy ilyen nagy múltú klubban játszani. A Bukarestben töltött egy év ráébresztett arra, hogy minden percet ki kell használni. Egy ilyen nagy csapatnál állandó eredmény és teljesítmény kényszer van. Amikor lehetőséget kaptam nem tudtam ezt meghálálni, fiatal voltam, lehet ma már több mindent másképp csinálnék. Persze még mindig nem mondtam le arról a vágyamról, hogy egyszer még a legmagasabb szinten játszhassak" – fogalmazott a támadó, aki a duplájáról elmondta, nagyon örült, hogy sikerült meghálálni a bizalmat. Hozzátette, Cigándon minden adott a jó szerepléshez. 
 
Velici szerint a harmadosztályú csapatnak a tavasszal a bennmaradás kivívása lesz a legfontosabb feladata. A Cigánd jelenleg a 14. helyen áll a táblázaton, az egylet eddig 14 pontot gyűjtött.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC