Hatalmas ünneplés vette kezdetét a Dorog feljutása miatt - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Hatalmas ünneplés vette kezdetét a Dorog feljutása miatt

Simon Zoltán - 2016. May 22. Sunday 15:00
Budapest – Az NB II-ről is beszélt a győztesek szakvezetője.

A III. Kerület vendégeként nyert 3-0-ra a Dorog tegnap. Németh Szabolcs vezetőedző szerint remek mérkőzést húztak be, előtte azonban érdemes átfutni röviden a dorogiak diadalának rövid történetét.

 

Szenzációs gólokkal tette fel az "i"-re a pontot a felnőtt csapat! Most is megmutatkozott, ami egész évben erősségünk volt, ez pedig  a CSAPATEGYSÉG! Nem volt egy látványos mérkőzés, de küzdöttünk, hajtottunk a sikerért. A Kerület két kapufát is rúgott, de a 75.-percben megtört a jég, Bojtor parádés beadására Vigh érkezett ellenállhatatlanul és bombázott a kapuba. Ettől a pillanattól kezdve felszabadult a "görcs", és szebbnél szebb támadásokat vezettünk. Egy bedobás után Kun fordult le az ellenfeléről, beadását Bojtor passzolta a kapuba. Az utolsó percre is maradt egy gól, Bojtor passzolt a tizenhatoson belül az ajtó-ablak helyzetben érkező Mészáros elé, aki váratlanul baráti szívességet tett Szedlárnak, ugyanis lepasszolta neki a labdát és Ő nem is hibázott! (azt rebesgetik, hogy a mérkőzés utáni ünneplésben Szedlár nem maradt adós!)

 

A mérkőzés után elkezdődött a fieszta! A szép számmal megjelent dorogi szurkolók és a csapat együtt ünnepelt. Sokat köszönhet a csapat a lelkes szurkolóknak, akik az idegenbeli mérkőzéseken is hazai hangulatot teremtettek!

 

Szemerédi - Fürjes, Hauser, Berkó, Fekecs (Füredi) - Szedlár, Nagyházi, Mészáros, Perovic (Bojtor) - Sitku (Kun), Vigh

 

Németh Szabolcs: Először is gratulálok a csapatomnak, hiszen a kitűzött célt teljesítettük! Szeretném megköszönni a klub minden egyes tagjának a munkáját, akik segítették, hogy ezt a remek eredményt elérjük. Köszönöm a csapat nevében a szurkolók egész éves támogatását!

A tegnapi mérkőzésre a tét rányomta a bélyegét. Egy a lényeg, IRÁNY AZ NB.II.!!!!

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!