nb1.hu

NB II - A 8.forduló slágere a Kisvárda-Békéscsaba, valamint az MTK-Nyíregyháza találkozó.

KISVÁRDA MASTER GOOD–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
(Kisvárda, 16.30)

A kisvárdaiak a nyitányon csak döntetlenre végeztek otthonukban a Mosonmagyaróvár ellen, majd sorozatban hat mérkőzést megnyertek. Legutóbb Albertirsán döntetlent játszottak a Ceglédi VSE gárdájával. 2017-ben eddig parádés a hazai mérleg: 13 mérkőzés, 12 győzelem, egyetlen döntetlennel. A Kisvárda idén eddig mindössze három hazai meccsén kapott csak gólt. A Békéscsaba legutóbb meglepő hazai vereséget szenvedett a Zalaegerszegtől, de az idegenbeli mérlege nem rossz: a legutóbbi hat találkozóján veretlen maradt, négyszer nyert.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–BUDAFOKI MTE
(Mosonmagyaróvár, 16.30)

A mosonmagyaróvári együttes a legutóbbi négy mérkőzésén mindössze egy pontot szerzett. A mostani idényben egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség a hazai mérlege. A 270 perc alatt mindössze egy gólt szerzett, igaz, csak egyet is kapott. Az újonc Budafoki MTE az előző fordulóban a Soproni VSE elleni hazai győzelemmel javított mérlegén. Vendégként győzelemmel kezdett, de aztán kikapott a Kazincbarcikától és az MTK-tól.

SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA–DOROGI FC
(Gyula, 16.30)

Az akadémisták a legutóbbi négy fordulóban veretlenek maradtak, két meccset megnyertek, kettőn döntetlenre végeztek. Javítottak a hazai mérlegen is, április 2. után hat meccsen nyeretlenek maradtak pályaválasztóként, de a legutóbbi két gyulai találkozójukat megnyerték. A Dorogi FC a legutóbbi három fordulóban nem szerzett pontot, kikapott a Soroksár és a Gyirmót vendégeként is. Idegenben május 3. óta nem tudott győzni. Gyulán majdnem napra pontosan egy éve játszott legutóbb, akkor 1-0-ra kikapott az akadémistáktól.

KAZINCBARCIKAI BSC–SOROKSÁR SC
(Tiszaújváros, 16.30)

Noha Tiszaújvárosban rendezik a találkozót, a vendégek edzőjének, Lipcsei Péternek minden bizonnyal különleges lesz ez a párharc. Szülővárosa egyesülete remekül kezdett újoncként, hét forduló után a harmadik helyen áll, négy mérkőzését megnyerte. Pályaválasztóként három meccsen hét pontot gyűjtött. A Soroksár mindössze egyszer kapott eddig ki, az utóbbi hetekben felváltva hozza a döntetleneket és a győzelmeket. Vendégként négyből négyszer játszott eddig döntetlent.

MTK BUDAPEST–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
(Hidegkuti Stadion, 17.00)

A kék-fehérek vezeti a tabellát, hat győzelmet szereztek eddig, egyetlen döntetlen mellett. Pályaválasztóként még nem hibáztak, 9-2-es gólkülönbséggel szereztek kilenc pontot. A Nyíregyháza kiválóan kezdett, de az utóbbi fordulókban kissé visszaesett, egy vereség után háromszor is döntetlent játszott. Vendégként négy meccsen hét pontot gyűjtött eddig.

 

Akkor is nyertünk volna, ha nincs a kiállítás – mondja a Fradi triplázó játékosa – NB1.hu

Vargának nagyon kellett az első gól szombaton

AQVITAL FC CSÁKVÁR–GYIRMÓT FC GYŐR
(Csákvár, 18.00)

Egyik csapat sem szerepel úgy, ahogyan azt előzetesen remélte. A csákváriak még nyeretlenek, három döntetlen mellett négyszer kikaptak. A fentiekből következően hazai pályán (is) hónapok óta győzelem nélkül állnak, május 14-én, a Vác ellen győztek legutóbb. A tavasszal még az élvonalban szerepelt Gyirmót a legutóbbi három fordulóban hét pontot szerzett, de így is még csak a nyolcadik helyen áll. Idegenben három mérkőzésen négy pontot szereztek. Legutóbb 2016 májusában játszottak bajnoki mérkőzést Csákváron, akkor simán, 4-1-re nyertek.

BFC SIÓFOK–CEGLÉDI VSE
(Siófok, 18.00)

A Siófok a legutóbbi fordulóban öt mérkőzésből álló vereségsorozatot zárt le a csákvári döntetlennel. Pályaválasztóként az első fordulóban megverte a Sopront, de utána kikapott az ETO-tól, a Kisvárdától és a Gyirmóttól is. A ceglédiek szereplése az idény egyik meglepetése. Akadt egy három mérkőzésből álló győzelmi sorozatuk. A legutóbbi két játéknapon csak egy pontot szereztek, de a Kisvárda ellen még otthon sem rossz eredmény a döntetlen. Éppen egy éve, 2016. szeptember 11-én a Siófok 4-2-re megverte a Balaton partján a Ceglédet.

ZALAEGERSZEGI TE FC–VÁC FC
(Zalaegerszeg, 18.00)

A ZTE a rossz kezdés után bámulatosan magára talált, miután négyből négyszer győzött az utóbbi hetekben, feljött a harmadik helyre. A hazai mérlege figyelemre méltó, három meccsből hét pont. A Vác nem az idegenbeli mérkőzések csapata, február 19. óta nyeretlen, legutóbb Mosonmagyaróváron egy négy meccsből álló idegenbeli vereségsorozat végére tett pontot. Érdekes: a váciak idén még nem játszottak Zalaegerszegen, de 2016-ban kettőből kétszer nyertek.

WKW ETO FC GYŐR–SZOLNOKI MÁV FC
(Győr, 18.00)

A Merkantil Bank Ligában újonc győriek a legutóbbi három fordulóban nem tudtak pontot szerezni. Az eddigi három, pályaválasztóként játszott meccsükön kétszer kikaptak, csak a Csákvárt tudták legyőzni. A Szolnok az első öt fordulóban mindössze egyszer nyert, de a legutóbbi két mérkőzésén hat pontot gyűjtött. Vendégként viszont a legutóbbi négy meccséből hármat, a mostani idényben háromból kettőt megnyert. Csak Gyulán, az akadémistáktól kapott ki.

SOPRONI VSE–BUDAÖRS FC
(Sopron, 18.00)

A Hűség városának csapata egyelőre rosszul teljesít, sereghajtó, mindössze három pontot szerzett eddig. Pályaválasztóként még nem szerzett gólt a 2017–2018-as idényben, három mérkőzésen két pontot gyűjtött. Tavaly augusztus közepe óta mindössze két hazai meccsét nyerte meg a Merkantil Bank Ligában, mindkettőt idén májusban. A Budaörs mérlege egy győzelem, két döntetlen és négy vereség a 2017–2018-as szezonban. Idegenben mind a három eddigi mérkőzését elveszítette az évadban.

 

TABELLA

Merkantil Bank Liga NB II 2017/18

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC