Putnok: putnoki igazolás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Putnok: putnoki igazolás

Juhász Gergely - 2020. April 19. Sunday 08:53
Nyáron már történt hasonló.
Kép forrása: putnokfc.hu
Télen hazatért Putnokra Marczis Marcell, aki putnoki nevelésű és már bemutatkozhatott a Megye I-ben és az NB III-ban is. Korábban volt egy ilyen játékos nyáron, aki visszatért Putnokra, Galambosi Máté.
 
Marczis visszatérésében nagy szerepe volt az Ózd kizárásának, mivel nem volt csapata. A játékos elmondta a putnokfc.hu-nak, hogy volt több megkeresése is, azonban egyértelmű volt számára, hogy Putnokot választja. Amikor tehette, rendszeresen látogatta a Putnok meccseit, azonban jobban szeretet volna a csapatban lenni.
 
A Balassagyarmat elleni putnoki bemutatkozásán izgult is, mert nagyon szerette vola segíteni a csapatát. Az a meccs nagyon jól sikerült, hiszen meg tudták nyerni a meccset.
 
Rosszkor jött számukra a kényszerszünet, hiszen a két tavaszi meccsből kettőt meg is nyertek. Marczis különösen rosszul érintette a járvány, hiszen a foci mellett dolgozik is, de a munkahelye bezárt. Ennek ellenére boldog, hogy több időt tölthet a családjával és otthon edz, hogy szinten tudja magát tartani.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!