Putnok: megtalálták a Lokihoz távozó edző utódját - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Putnok: megtalálták a Lokihoz távozó edző utódját

Bíró Ádám - 2020. January 13. Monday 08:56
A csapat korábbi játékosának szavaztak bizalmat.
Kép forrása: boon.hu
Korábban eldőlt már, hogy a DVSC új edzővel vág neki a 2020-as esztendőnek. A cívisvárosi együttest Vitelki Zoltán irányítja, Vitelki munkáját pedig Kriston István segíti. Kriston az ősszel az NB III Keleti csoportjában szereplő Putnoknál dolgozott vezetőedzőként. A putnokiak házon belül találtak meg Kriston utódját: a gárda felkészítéséért Nagy Csaba lesz a felelős. 
 
Koszta Péter szerint Nagy azért is ideális választás, mert jól ismeri a putnoki viszonyokat.
 

Élő közvetítés az átigazolásokról - Brazíliából igazolt a Kisvárda, zajlik az élet az NB III-ban - NB1.hu

 

"Ismeri az itteni körülményeket, a filozófiát, hiszen korábban éveket játszott a klubnál, többek között a kezem alatt is, majd aztán pályaedzőként segített. Mivel 36 éves, neki ez az előrelépés lehet egyfajta ugródeszka a karrierjében, az előtte lévő fél évre tanulásként is tekinthet, ugyanis nincs nagy téthelyzetben. Próbálnia kell majd vezetőedzőként gondolkodni, képeznie magát, ami a későbbiekben sok mindenben megnyilvánulhat. Ott leszek majd mellette, és segíteni fogok, amiben tudok" - nyilatkozta a boon.hu-nak a szakmai igazgató
 
A putnokiak január 20-án kezdik meg a felkészülést a tavaszi idényre. A tervek szerint hat-nyolc edzőmeccset játszhatnak a játékosok. Kosztát megkérdezték arról is, hogy milyen változások lehetnek a keretben. A szakmai igazgató konkrétumokkal még nem tudott szolgálni, de elárulta, biztosan lesz átalakulás a gárda névsorában. A Putnok a kilencedik helyről várhatja a folytatást. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!