Puskás Akadémia II.: borzasztóan nehéz döntés - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Puskás Akadémia II.: borzasztóan nehéz döntés

Bíró Ádám - 2020. April 17. Friday 11:14
Kettős szerepben.
Kép forrása: Siófok/Facebook
 
Magasföldi József ennek a szezonnak a Siófok játékosaként vágott neki, de a télen búcsút intett a Balaton-parti csapatnak a rutinos játékos. Magasföldi Felcsútra tette át a székhelyét. A Puskás Akadémiánál személyi edzőként tevékenykedik, emellett az NB III-ban szereplő együttes is számíthat rá. A 35 esztendős labdarúgó bemutatkozása jól sikerült a Fejér megyei csapatban, hiszen a Nagykanizsa elleni 4-0-s győzelem során ő is gólt tudott szerezni.
 
Magasföldivel a sonline.hu készített egy interjút. A futballista elmondta, nehéz volt elhagyni a Siófokot, de úgy véli, ezt a döntést kellett meghoznia.
 
"A jövőm szempontjából, ha borzasztó nehéz is volt, de ezt a döntést kellett meghoznom! Személyi edzőként dolgozom majd, emellett játszom a harmadosztályú együttesben is. Az utóbbi nagyon fontos, mert harmincöt évesen még érzek magamban erőt a folytatáshoz, nem akartam leállni a játékkal" - mutatott rá Magasföldi.
 
Az NB I-ben 214 mérkőzésen léphetett pályára Magasföldi, aki 43 gólt szerzett a legmagasabb osztályba. Korábban a légióskodásba is belekóstolhatott.
 
"Furcsa megszokni, hogy fele annyi idős fiatalok vannak körülöttem a pályán, de ezt is élvezem. Ami pedig az edzői munkát illeti, remek szakemberek vesznek Felcsúton körül, akik a pedagógiai nevelésre is nagy hangsúlyt fektetnek, hisz az már elsőre észrevehető volt, hogy itt nincsenek föld felett lebegő labdarúgók! A pályafutásomra visszatérve, ha gyerekként megkérdeznek, biztosan elfogadtam volna mindazt, ami velem történt. Játszottam külföldön, voltam cseh bajnok, végigjártam az utánpótlás-válogatottakat, viszont felnőttválogatott nem voltam, csak a kispadig jutottam, a német Matthäus kapitánysága alatt. A válogatottság sajnos kimaradt a pályafutásomból" - összegzett Magasföldi.
 
A Puskás Akadémia második együttese a 11. helyen áll az NB III Nyugati csoportjában. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!