Próbázókkal nyert a Vásárhely - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Próbázókkal nyert a Vásárhely

Hesz Tamás - 2018. January 19. Friday 09:19
Hódmezővásárhely - 10 gólt vágott a Hódmezővásárhely a Bordány SK-nak.

A Bordány SK ellen is remek formát fogott ki az NB III-ra készülő Hódmezővásárhelyi FC. Szűcs Róbert, vezetőedző a szerdai mérkőzésen is több próbajátékost tesztelt, a végeredménynek viszont ez úgy tűnik csak jót tett. 10-0-ra nyert második felkészülési meccsét az együttes.

Két mérkőzésen 17 gól a HFC mérlege a tavaszi felkészülési mérkőzéseken.  A csapatban ismét akadtak próbázok. Szekér Dávid, Füredi Szabolcs és Benke Bálint ismét lehetőséget kaptak. Valamint a székkutasiak tehetséges, Szabó Imre is bizonyíthatott – tulajdonképpen valóban így tett, hiszen két gólt szerzett a találkozón. Mellette Varga Bence is duplázott, de Szekér Dávid, Szilágyi Norbert, Bartyik Roland, Szabó Dávid és Bürgés Balázs is eredményes volt.
 
„A Bordány nem rég kezdte a felkészülést, mi pedig már 15-20 edzésen túl vagyunk, ami azért látszott a mérkőzésen. Mi most a támadást gyakoroltuk, így alakítottuk az edzőmérkőzéseket is, az elején támadások, a közepén védekezés, az utolsó harmadában pedig ismét a támadás kerül az előtérbe. Kicsit fáradtan mozogtunk, hiszen benne van a munka a fiúk lábában, de tetszett a meccs. Csapat szinten nagyon fegyelmezettek voltunk, a játékosok betartottak mindent, az újak jól muzsikáltak, meg voltam elégedve. A második félidőben pedig a fiatal csapatot küldtem fel és velük is meg voltam elégedve” – nyilatkozta Szűcs Róbert a hfc1912.hu-n. 
 
Megállás nincs, a héten újabb edzések, szombaton pedig Csongrádon edzőmérkőzéssel folytatódik a csapat felkészülése.
 

 

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!