nb1.hu

Pont nélküli csapatok rangadója

Komárom – A Videoton II, vagy a Komárom számára megszakad a rossz sorozat.

Komáromba látogat a Videoton tartalékcsapata az NB III Nyugati csoportjának 4. fordulójában. Három játéknap után mindkét csapat pont nélkül szerénykedik.

 

Az újonc Komárom a nyitó fordulóban a szintén újonc Hévíz otthonában szenvedett minimális különbségű vereséget, majd egy héttel később a listavezető Honvéd II vitte el a bajnoki pontokat Komáromból, végül pedig a III. Kerülettől szenvedték el eddigi legnagyobb különbségű (4 –1) vereségüket Molnár Martinék. Az eddigiek alapján az első játéknapon álltak a legközelebb a pontszerzéshez. Ezen a hétvégén azonban minden adott ahoz, hogy megszerezzék első pontjukat, esetleg győzelmüket.

 

Cseppet sem tud fényesebb mérleget felmutatni a Videoton tartalékcsapata sem. Az előző bajnokságban még az élmezőnyben végeztek, sokáig dobogós helyeken álltak. Ez a bajnokság azonban nem kezdődött jól a piros-kékek számára sem. Előbb a listavezető otthonában kaptak ötöt, majd hazai pályán a III. Kerülettől négyet. Első góljukat a harmadik fordulóban szerezték, de ez is kevés volt a pontszerzéshez, mivel a Csorna négyszer is mattolta a védelmüket.

 

A két csapat közül most rendkívüli alkalom kínálkozik, hogy valamelyik megszerezze első győzelmét, vagy akár egy döntetlennel mindkét együttes legalább egy ponttal gazdagodna.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC