nb1.hu

Pölöskey Péter már a harmadik helyen a góllövő listán

Nyíregyháza – A támadó párja a Szpari egyik legnagyobb szurkolója.

A Nyíregyháza támadója, Pölöskey Péter duplázott a hétvégén a Tállya ellen. A Szpari csatára két gólt szerzett, és a harmadikban is tevékeny részt vállalt.

 

Harsányi Zoltán, Rezes László és Zoran Kostic ezúttal az előkészítésben jeleskedett a gólgyárosok közül, Pölöskey Péter viszont megszerezte a 14. és a 15. gólját is, így harmadik a góllövő listán, és mindössze két találatra van az első helyezettől. A támadó lelkének jót tett, hogy eredményes volt.

 

– Hogy élted meg a hétvégi meccset?

– Örülök, hogy itthon tartottuk a három pontot és három gólt is szereztünk fantasztikus közönségünk előtt – mondta Pölöskey Péter a klub honlapjának. – Fontos volt számomra, hogy gólt lőjek, mert az elmúlt meccseken akadozott a gépezet, nekem minden egyes találat sokat segít a jövőt illetően.

 

– Növeli az önbizalmat?

– Természetesen. Én igyekszem, de nem mindig úgy jön össze a játékosok élete ahogy eltervezik.

 

– A párod az egyik leghűségesebb szurkoló lett, minden találkozón ott van, szombaton viszont épp nem láthatta a góljaidat?

– Sajnos a munkája Budapestre szólította a hétvégén, így valóban lemaradt a gólokról. Mindig itt van és szurkol nekem és a csapatnak, most mások szurkoltak helyette.

 

– Te melyik típus közé tartozol, aki szereti, ha itt vannak a rokonok, vagy aki kifejezetten kéri, hogy ne a helyszínen drukkoljanak?

– Örülök, ha itt vannak, de amikor a pályán vagyok teljesen kizárom mindezt és csak a mérkőzésre koncentrálok.

 

– Újabb meccs jön a hétvégén, mit vársz?

– Nem egyszerű ebben az osztályban a dolgunk, mert az ellenfelek rendszeresen tíz emberrel a saját kapujuk előtt védekeznek és nincs terület, nehéz a védelem mögé kerülni. Számunkra azonban egy meccsen sem lehet más a cél, mint a győzelem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC