nb1.hu

PMFC: döntetlen a főpróbán, hibákról beszélt az edző

Vasárnap már bajnoki vár a Baranya megyei csapatra.

Kozármisleny FC – PMFC 1-1 (0-1)
Gsz.: Tóth M. (70.), ill. Juhász (19.)
 
Kozármisleny FC: Molnár (Ipacs) – Kiss M. (Kocsis), Lantos, Racskó, Turi – Rácz Á., Tóth Márk (Kovács K.) – Tóth Marcell, Pergel (Bodor), Rácz F. (Márkvárt) – Havasi (Füredi). Vezetőedző: Németh Zsolt.
PMFC: Kovács – Valkovszki, Romic, Erdős, Hanol (Katona, 55.) – Kónya (Kesztyűs, 55.), Futó (Varga, 79.), Geiger (Koller, 71.), Kálmán (Fujsz, 71.) – Juhász (Kiss K., 79.), Kondor (Péter, 60.). Vezetőedző: Vas László.
 
A hétvégén az NB III-ban is folytatódik a küzdelem, a PMFC a Kozármisleny ellen vívta a főpróbát. A Pécs a 19. percben szerezte meg a vezetést a felkészülési meccsen, Juhász köszönt be egy szöglet után. A második félidőben Tóth Marcell egyenlített, a kozármislenyi futballista egy védelmi hibát használt ki könyörtelenül. A folytatásban mindkét gárda előtt adódtak helyzetek, de újabb gól már nem született.
 
Vas László, a Pécs mestere az első félidővel elégedett volt, ekkor csapata sok lehetőséget alakított ki, és kellően agresszívan futballoztak a pécsiek. A második játékrészben olyan hibákat vétettek a játékosai, amelyeket a bajnoki rajtig orvosolniuk kell.
 
A PMFC a hétvégén a Szeged-Grosics Akadémia otthonában lép pályára a bajnokságban. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC