nb1.hu

Pisonték lefékezték a bombaformában lévő Pécset- videó, reakciók

Értékes pontot szereztek a kispestiek.

NB III Közép-csoport, 8. forduló
Budapest, Csepel Stadion, 300 néző. Vezette: Zimmermann Márió.
Budapest Honvéd-MFA II. – PMFC 1-1 (1-0)
Gsz.: Cipf (27.), ill. Koller (77. – büntetőből)
Budapest Honvéd-MFA II.: Horváth A. – Fazekas, Temesvári, Csörgő, – Kóródi, Irimiás, Szendrei, Kovács N. (Horváth R., 28.) – Hajnal G. (Darabont, 59.), Cipf (Pisont P., 73.) Lukács. Vezetőedző: Pisont István.
PMFC: Kovács B. – Sági, Rácz, Katona, Németh M. (Koller, 75.) – Grabant (Szabó D., 62.), Futó, Geiger,, Hegedűs – Tihanyi (Nikic, 46.), Kónya. Vezetőedző: Vas László.
 
Az NB III Közép csoportjában a Honvéd második csapata a Pécset látta vendégül. A meccs esélyesének a listavezető Baranya megyei alakulat számított, de Pisont István legénysége egy pontot el tudott lopni a bajnokesélyestől. A fővárosiak az első félidő derekán szerezték meg a vezetést, Cipf egy szabadrúgás után fejelt Kovács kapujába. A pécsiek a 77. minutumban tudtak egalizálni, ekkor Hegedűs Márk harcolt ki egy büntetőt. A labda mögé Koller állt, a rutinos futballista a kapu közepébe küldte a játékszert. Ugyan Horváth beleért a lövésbe, de védeni nem tudott. A remi ellenére a PMFC vezeti a táblázatot, míg a kispestiek a 13. helyen állnak.
 
Íme a találkozó felvétele (Cipf gólja 31.44-től, míg Koller találata 1 óra 39 perctől tekinthető meg):
 
 
Vas László szerint a pécsiekből hiányzott a dinamika, míg Pisont István elmondta, hogy büszke a játékosaira.  
 
"A teljesítményünk elmaradt attól, amire valójában képesek vagyunk. Mentünk előre, akartunk, próbáltunk alkalmazkodni a körülményekhez. Mindent megtettünk, hogy három ponttal térhessünk haza. Hiányzott az a dinamika, ami eddig jellemzett minket. Kicsit tompábbak voltunk. Jár a köszönet a szurkolóinknak, akik szép számban kísértek el bennünket" – nyilatkozta Vas László
 
"Nagyon értékes pontot szereztünk egy nagyon jó csapat ellen. Nyomást gyakoroltunk a pécsiekre, így nem tudtak könnyen építkezni. Voltak lehetőségeink kontratámadások vezetésére. Nyugalmat adott, hogy megszereztük a vezetést. Ha nem kap a Pécs tizenegyest, szerintem megnyertük volna a meccset. Jó iramú volt a találkozó. Büszke vagyok a játékosokra" – fogalmazott Pisont István
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC