Pekár tizenegyest rontott, így kapott ki otthon a Puskás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Pekár tizenegyest rontott, így kapott ki otthon a Puskás

NB3.hu - 2017. May 01. Monday 09:00
Felcsút – Hoós Patrik a 91. percben lőtte a sárváriak győztes gólját.
Kép forrása: puskasakademia.hu

 

Az NB III-as bajnokság 29. fordulójában a Sárvár 2-1-re győzött Felcsúton egy utolsóperces góllal.

 

Lipcsei csapata ütötte a bajnokaspiránst, az Újpest egy ötöst kapott

 

A meccs elejétől kezdve megpróbálta magához ragadni a kezdeményezést Bojan Lazics csapata, de a sárváriak állták a sarat, így sokáig nem forogtak veszélyben a kapuk – írja a Puskás Akadémia honlapja. A 23. percben Hudák Martin lőtt fölé nagy helyzetben, ami pár perccel később megbosszulta magát. A 16-os sarkáról végezhetett el szabadrúgást a Sárvár, Maráczi József lövését pedig nem tudta védeni a PAFC kapusa, Varga Ádám, ezzel a vendégek megszerezték a vezetést. A 33. percben hatalmas egyenlítési lehetőség maradt ki: a Damásdi Alex visszahúzásáért megítélt büntetőt Pekár László kihagyta, így a szünetben a vendégek vezettek 1-0-ra.

 

A szünetben Bojan Lazics megpróbálta felrázni csapatát, aminek gyorsan meglett az eredménye: Pekár beadását Tar Zsolt fejelte be, ezzel egyenlített a Puskás a 48. percben. Nem sokkal később ismét Tar veszélyeztetett, de újabb fejese ezúttal a kapufáról kifelé pattant. Az 57. percben elmaradt egy sárvári kiállítás: a korábban sárga lapot kapó Horváth Valentin nem engedte, hogy Hudák gyorsan elvégezzen egy szabadrúgást, de újabb lap helyett mehetett tovább a játék. A felcsútiak mindent megtettek a győztes gól megszerzése érdekében: a 79. percben Hudák fejese után a gólvonalról mentettek a vendégek. A sárváriak főként a kontrákban bíztak. A 82. percben Hoós Patrik még nagy helyzetben fölé lőtt, a 91. percben viszont már nem hibázott, és eltekerte a labdát Varga mellett, így a sárváriak mind a három pontot elvitték Felcsútról.

 

Az éllovas hátrányból fordított a „kis" Loki ellen

 

Tar Zsolt (PAFC II): – Egy rendkívül szervezett csapattal játszottunk ma. A sárváriak jobban ki tudták használni a helyzeteiket, ezért nyertek. Mi sajnos pontatlanok voltunk a kapujuk előtt.

 

SZOMORÚ VASÁRNAP

Uploaded by PuskasAkademia on 2017-04-30.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!