nb1.hu

Minden forgatókönyvre felkészültek.

Otthoni edzésterv alapján készülnek a pécsi futballisták is. Ezek a tréningek fontosak az erőnlét megőrzésében, de a csapatedzéseket nem helyettesíthetik – véli Kulcsár Árpád. 
 
"A futballt csak futballal lehet leginkább fejleszteni. Ez arra ellegendő, hogy ne a nulláról kelljen kezdeni a munkát. A labdarúgás nagyon komplex, így az egyéni program csak részben tudja helyettesíteni az edzéseket" – fogalmazott a PMFC szakmai vezetője. 
 
A Baranya megyei klub jelenleg vezeti a táblázatot az NB III Közép csoportjában. Az együttes 19 forduló alatt 48 pontot szerzett. A második helyen álló Szentlőrinc hátránya négy pont. A pécsiek bíznak benne, hogy valamikor be tudják fejezni a mostani szezont. 
 
"Jó úton járt a csapat, hogy megnyerje a bajnoki címet. Sok kérdőjel, pletyka és variáció van" – nyilatkozta Győri János. Az operatív vezető abban bízik, hogy számukra kedvező döntés születik. Hozzátette, a szövetség a fair play-t biztosan szem előtt fogja tartani. Minden döntést el kell fogadni, abban az esetben is, ha a pécsiek szempontjából rosszul alakulnak a dolgok – tette hozzá Győri. 
 

Security Check Required

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC