nb1.hu

Pécs: riválistól érkezett gólerős támadó

Hivatalos bejelentés.

ÍME A PÉCS BEJELENTÉSE:
 
,,Az ősszel a rivális Monor színeiben 10 gólt jegyző támadóval véglegessé vált tavaszi keretünk.
 
Klubunk az átigazolási időszak utolsó napján mindenben megegyezett Adamcsek Mátéval és a Monorral, így a 22 éves gólerős támadó érkezésével véglegessé vált NB III-as csapatunk tavaszi játékoskerete. Az 1997-es, budapesti születésű futballista a fővárosban ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival. A rendszeres játéklehetőség mellett igencsak szép számban termelte a gólokat nevelőegyesületeiben, így a Goldball, a Budapest Honvéd, a Vasas és az Airnergy színeiben, amire aztán a Ferencvárosnál is felfigyeltek.
 
Adamcsek Máté a zöld-fehérek utánpótlását kinőve az NB III-as gárda meghatározó játékosa lett. Első szezonját 5 góllal zárta a Nyugati-csoportban, majd a következő idényben ennek háromszorosát rúgta be. 2017-től a Paksi FC II. együttesében játszott a harmadosztályban, ahol összesen 7 találatot jegyzett, majd kölcsönben szerepelt az NB II-es Budaörsben is. A támadó a 2019/2020-as őszi idény során a bajnoki rivális Monorral remekelt, 17 bajnokin 7 gólt szerzett, köztük betalált ellenünk is, míg a Magyar Kupában 3-szor volt eredményes.
 
– Hétfőn kaptam egy telefonhívást Vas László vezetőedzőtől, azóta vártam, hogy Pécsre jöhessek. Bármennyire is jól éreztem magam Monoron, a pályafutásom szempontjából óriási lehetőségnek tartom, hogy a PMFC-ben játszhatok. Ahogyan a klubnak, úgy nekem is az a célom, hogy mielőbb az NB II-ben futballozzak. Támadóként a kapu előtt szeretnék bizonyítani. Tavasszal sok gólt, illetve gólpasszokat várok magamtól – nyilatkozta új támadónk, Adamcsek Máté, akit a szombat délelőtti NK Belisce elleni hazai edzőmeccsen akár már láthatnak is a szurkolók a pályán."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC