Pécs: remek kezdeményezéssel jótékonykodnak az ultrák - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Pécs: remek kezdeményezéssel jótékonykodnak az ultrák

Nagy Benjámin - 2020. April 10. Friday 15:04
Csatlakoztak a szívmelengető kampányhoz.
Kép forrása: Facebook/Munkás 1950

 

A Munkás 1950 bejelentése:

 

"Már hosszú ideje nem jótékonykodtunk, ám elérkezettnek láttuk az időt csatlakozni egy mindannyiunkat érintő problémával kapcsolatos országos kezdeményezéshez: a tegnapi nap folyamán az Új Dupla Pizza Pécs támogatásával kiszállítottunk a volt Megyei Kórház épületében kialakított, helyi koronavírus-ellátó központ dolgozói számára 20 darab pizzát.

Ez bár szép dolog, önmagában, egyszeri alkalomként nem old meg túl sok mindent, ezért úgy döntöttünk, hogy ha csak ilyen csekély formában is, de tegnap estétől kezdve legalább hetente kétszer megvacsoráztatjuk az egészségünkért kitartóan harcoló kórházi dolgozókat.

A pizzériával arra a megállapodásra jutottunk, hogy alkalmanként 10 pizzát vásárolunk tőlük előállítási áron (!), amit ők bónuszként, nevükhöz hűen saját hozzájárulásukként megdupláznak! Ezt ilyen paraméterek mellett tudnánk tartani magunktól is még hetekig, de abban reménykedtünk, hogy vannak közöttetek jópáran, akik szívesen csatlakoznának hozzánk és szeretnétek ti is támogatni városunk orvosainak, ápolóinak és kórházi dolgozóinak értünk és értetek tett áldozatos munkáját. A ti segítségetekkel növekedhet az alkalmanként szállított pizza darabszáma, sőt, a kiszállítás rendszeressége is: ha csak egy pizza árával hozzá tudtok járulni kezdeményezésünkhöz, a pizzéria jóvoltából ez rögtön kettőre emelkedik!

Az alábbi számlaszámra tudtok utalni:


Domokos Szabolcs
OTP Bank
11773315-01397538-00000000
megjegyzés: #etesdadokit

A beérkezett hozzájárulásokból kiszállított pizzákról heti rendszerességgel beszámolunk. Bármekkora segítséget szívesen fogadunk, illetve ha van ötletetek, hol és milyen más módszerekkel segíthetnénk, nyitottak vagyunk rájuk!

Köszönünk minden megosztást!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!