Pécs: NB I-es ajánlatok - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Pécs: NB I-es ajánlatok

Bíró Ádám - 2020. April 20. Monday 11:31
Nagy a kereslet.
Kép forrása: PMFC/Facebook
Az NB III Közép csoportjában a Pécs vezeti a táblázatot. A Baranya megyei együttes 48 pontot szerzett, a második helyen álló Szentlőrinc hátránya négy pont. Nagy kérdés, hogy a küzdelem mikor folytatódhat a harmadosztályban. Győri János nem túl bizakodó, ő kis esélyt lát arra, hogy a pályán fejeződik be a szezon.
 
"Kevésbé látom esélyét annak, hogy mérkőzéseket fogunk játszani, de úgy készülünk. A lehető legjobb formában tartja a stáb a játékosokat, ha másért nem, hogy a következő szezont ne kelljen mínuszból kezdeni" - fogalmazott a PMFC operatív igazgatója a bama.hu-nak
 
Győri egyébként arról is beszélt, hogy valószínűleg nem törlik a mostani szezont.
 
"Kaptunk olyan információkat, hogy nem törlik a bajnokságot. Számunkra az lenne a legrosszabb, ha mégis ez történne" - árulta el Győri János.
 
Amennyiben törölnék a bajnokságot, a Pécs nem játszhatna a következő idényben a másodosztályban. Győri arra is rávilágított, hogy a csapat több játékost NB I-ben szereplő klubok csábítják.
 
"A játékosainkra nagyon nagy a kereslet. Ha ezt a színvonalat fent is tudjuk tartani klubszinten, amit biztosítunk, akkor is azt gondolom, hogy több játékosunknak lesz NB I-es ajánlata, most is van. Az pedig nem elvárható, hogy ilyen esetben a harmad­osztályt válassza, de nyilván mindenki pótolható. Speciális helyzet lenne, de bízom benne, hogy a PMFC jövőre mindenképpen az NB II-ben fog szerepelni" - mondta Győri János.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!