nb1.hu

Pécs: NB I-es ajánlatok

Nagy a kereslet.

Az NB III Közép csoportjában a Pécs vezeti a táblázatot. A Baranya megyei együttes 48 pontot szerzett, a második helyen álló Szentlőrinc hátránya négy pont. Nagy kérdés, hogy a küzdelem mikor folytatódhat a harmadosztályban. Győri János nem túl bizakodó, ő kis esélyt lát arra, hogy a pályán fejeződik be a szezon.
 
"Kevésbé látom esélyét annak, hogy mérkőzéseket fogunk játszani, de úgy készülünk. A lehető legjobb formában tartja a stáb a játékosokat, ha másért nem, hogy a következő szezont ne kelljen mínuszból kezdeni" – fogalmazott a PMFC operatív igazgatója a bama.hu-nak
 
Győri egyébként arról is beszélt, hogy valószínűleg nem törlik a mostani szezont.
 
"Kaptunk olyan információkat, hogy nem törlik a bajnokságot. Számunkra az lenne a legrosszabb, ha mégis ez történne" – árulta el Győri János.
 
Amennyiben törölnék a bajnokságot, a Pécs nem játszhatna a következő idényben a másodosztályban. Győri arra is rávilágított, hogy a csapat több játékost NB I-ben szereplő klubok csábítják.
 
"A játékosainkra nagyon nagy a kereslet. Ha ezt a színvonalat fent is tudjuk tartani klubszinten, amit biztosítunk, akkor is azt gondolom, hogy több játékosunknak lesz NB I-es ajánlata, most is van. Az pedig nem elvárható, hogy ilyen esetben a harmad­osztályt válassza, de nyilván mindenki pótolható. Speciális helyzet lenne, de bízom benne, hogy a PMFC jövőre mindenképpen az NB II-ben fog szerepelni" – mondta Győri János.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC