Pécs: kiderült, kik vannak próbajátékon - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Pécs: kiderült, kik vannak próbajátékon

Juhász Gergely - 2020. January 22. Wednesday 14:46
Megvan a teljes felkészülési menetrend.
Kép forrása: bama.hu
Mára kiderült, hogy ki az a 6 próbajátékos, akiket tesztel a Pécs.
 

Hat próbajátékos Pécsett

 

Hétfőn megtartotta az első edzést Vas László vezetőedző, felmérték milyen állapotban vannak a labdarúgók. A PMFC trénere így nyilatkozott a bama.hu-nak bemelegítés közben:
 
,,Hosszúra sikeredett a szünet. Várta már mindenki a játékosok közül és a stábból is, hogy elkezdhessük a közös munkát. Korábban is azt mondtam, hogy nagyon büszke vagyok a csapatomra amiatt, amit elértek. Nagy változásokra nincs szükség. Ketten távoztak. Máté János igazolt Tiszakécskére, akinek ez úton is köszönjük a munkáját. Amiért leigazoltuk, azt megtette, de úgy gondolta ő is és a klub is, hogy váltani kell. A másik távozó Kiss Krisztián, aki saját nevelés. Fontosnak tartottuk, hogy tavasszal több játékpercet szerezhessen a fejlődése érdekében. Ezért megy el, de szem előtt tartjuk."
 
Három magyar focista érkezett próbajátékra, Zabari Dávid Szegedről, valamint Kertész Attila és Eckl Patrik a Főnix-Gold FC-től. Melléjük csatlakozott 3 horvát játékos, Dragan Gagulics, Patrik Dubravac és Igor Vidovics. Velük kapcsolatban ezt mondta el Vas:
 

Élő közvetítés az átigazolásokról - megvan a DEAC új stábja - NB1.hu

 

,,Mint minden csapat életében ezekben az időszakokban előfordul, hogy érkeznek próbajátékosok. Feltétlenül nem szeretnék igazolni, mert kialakult egy jó közösség. De nyitott szemmel járunk, és ha olyan játékost találunk, akit be tudunk illeszteni, és hasznunkra lehet, akkor nem ugrunk el előle."
 
Elkészült a Pécs felkészülési programja, erről így nyilatkozott az edző:
 
,,Ez a hét abszolút optimális arra, hogy felkészüljünk a bajnokságra, hogy az ott kitűzött céljainkat elérhessük. Szeretném, ha sérülésmentesen és tiszta fejjel végig tudnánk csinálni a programot. Az edzőmeccsekre felkért ellenfelek kiválasztásánál próbáltunk arra törekedni, hogy olyan csapatokkal játszunk, akik segítik a fejlődésünket."
 
A Pécs felkészülési programja: 
 
NK Osijek (horvát)–PMFC 01.25. 14.00. 
 
Szekszárd–PMFC 02.01. 13.00. 
 
PMFC–Cibalia (horvát) 02.08. 12.00. 
 
PMFC–Paks (Magyar Kupa) 02.12., 14.00. 
 
PMFC–Belisce (horvát) 02.15., 11.00. 
 
Paks–PMFC (Magyar Kupa) 02.19., 18.00. 
 
PMFC–NK Marsonia (horvát) 02.22., 12.00. 
 
PMFC–Érd 03.01. 13.00.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!