nb1.hu

Pécs: ezúttal nyugodt körülmények között csaptak össze a horvátokkal

Hátrányból tudott fordítani a csapat.

A mai nap ismét egy horvát csapattal mérkőzött meg a Pécs, sokkal nyugodtan körülmények között, mint legutóbb.
 
Az ellenfél a horvát harmadosztályú NK Marsonia volt, a téli felkészülés során ez volt az utolsó meccs a PMFC-nek. A vendégek már a mérkőzés elején előnybe kerültek, Matej Siviric egy szabadrúgás után találta kapuba. Ezután a Pécs percei következtek, távoli lövések mellett ziccerei is akadtak a csapatnak, azonban ezeket nem sikerült értékesíteni. A 43. percben aztán már a vendégek hálójában landolt a labda, Adamcsek Máté közelről talált a kapuba, így 1-1-el vonulhattak a szünetre a felek.
 
A félidő végi lendületet sikerült átmenteni a második játékrészre is, Gajág Gergő találatával már a Pécs vezetett. A 64. percben ismét Adamcsek Máté állította be a végeredményt, 3-1-es pécsi sikerrel végződött a meccs. A PMFC utolsó felkészülési meccs az Érd ellen lesz március 1-jén, a PMFC stadionban 13.00-tól.
 
Ezt a meccset nem kísérte botrány, mint a legutóbbi horvátok elleni találkozót. Mint ismert, akkor a vendégcsapat szurkolói eszközökkel támadtak rá a hazai hívekre, akik derekasan helytálltak.
 

Pécsiekre támadtak a horvátok – a tömegverekedés részletei

Eszközhasználattól sem riadtak vissza. Verekedés miatt őrizetbe vett a rendőrség negyvenegy horvát és három magyar szurkolót szombaton egy pécsi futballmeccsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. A közlemény szerint 12 óra 15 perckor érkezett bejelentés, hogy Pécsett, a kovácstelepi futballpályán a Pécsi MFC (NB III) és a másodosztályú horvát Cibalia felkészülési mérkőzése során a szurkolók összeverekedtek.

 
PMFC – NK Marsonia 3-1 (1-1)
Pécs, PMFC Stadion, 130 néző.
Gsz.: Adamcsek (43., 64.), Gajág (47.), ill. Sivric (11.)
 
PMFC: Egyed (Kovács, 60.) – Sági (Németh, 46.), Horváth (Gajág, 46.), Rácz, Katona – Bohata (Grabant, 46.), Oliveira (Nikic, 46.), Godzsajev (Geiger, 46.), Hegedűs (Kónya, 46.) – Koller (Hegedűs, 60.), Adamcsek. Vezetőedző: Vas László.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC