Parádés rangadóval nyit a Keleti-csoport - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Parádés rangadóval nyit a Keleti-csoport

Simon Zoltán - 2019. August 02. Friday 20:56
Előző bajnokság 2. helyezettje a feljutni akaró riválisát fogadja.
Az előző bajnokságban a Jászberény a 2. helyen végzett a feljutó Szolnok mögött 1 pontos hátrányban. Az új bajnokságot vasárnap rangadóval kezdik a berényiek, az előző kiírásban 4. Füzesgyarmat lesz a vendég, a két gárda között 9 pont volt a különbség.
 
„Ennél könnyebb rajtot is eltudtunk volna képzelni … Az előző idény tavaszi hónapjaiban remekül szerepelt és a nyáron tovább erősödött Füzesgyarmat gárdája látogat hozzánk. A Békés megyei alakulatnál nem is titkolják, bajnoki elsőségről, NB II-be jutásról ábrándoznak.
 
Több olyan új fiú került az elmúlt hónapban Gyarmatra, akinek meghatározó szerepet szánnak. Közülük az egyik a 23 éves Dan-Marius Constantinescu, aki a Honvédnál nevelkedett, s a kispestiek színeiben már tizenévesként bemutatkozott az élvonalban. Az elmúlt éveket Kazincbarcikán, illetve Putnokon töltötte. Ugyanakkor a rutinos Katona György – Nyírbátorból érkezett -, szintén sokat tehet a Csillag László dirigálta együttes sikeréért.”
 
A rajt előtt a berényiek egyik legrutinosabb játékosa, a 33 éves Sándor Istvánt a következőket nyilatkozta a vasárnapi ellenfélről:
 
„Na igen. Ők azon klubok egyike, melyek nyíltan vállalják: céljuk az aranyérem megszerzése. Ennek szellemében igazoltak a nyáron. Akár azt is mondhatnám, hogy erősebb a keretük, de úgy gondolom, csapatként felvesszük velük a versenyt.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!