Papíron kész az NB II-re a DEAC kihívója - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Papíron kész az NB II-re a DEAC kihívója

Juhász Gergely - 2020. April 21. Tuesday 09:11
Annak ellenére, hogy átadták a helyüket.
Egyelőre még nem tudni, hogy mikor folytatódhat, ha egyáltalán folytatódhat az NB III. Füzesgyarmaton is csak a pályamunkások léphetnek a stadionba, a focisták az otthonaikban készülnek.
 
A klub mindenese a kényszerszünetben a következő év előkészítésével van elfoglalva, aminek a szerves része a licenceljárás, Az őszi sikereken felbuzdulva, az NB II-es indulást tűzte ki célul a Füzesgyarmat. Az anyag mér elkészült, azonban jelenleg a DEAC vezeti a bajnokságot, mert a gyarmatiak kicsit beragadtak a tavaszi rajtnál.
 
Boros Tibor szakmai igazgató, ezt mondta el a feladatokról a beol.hu-nak:
 
,,Nagy bizonytalanság volt bennem, hogy képes leszek-e összerakni az MLSZ által kért dokumentációt, hiszen ötvenöt pontnak kell megfelelni, az NB III-ban pedig csak három kritérium volt. Ehhez képest a szakértő mindent elfogadott, egyetlen utolsó nyilatkozatot kell megtennie a klubnak a licence véglegesítését illetően. Az anyag összeállításában több hónap munkája fekszik, a felkészülés időszakában emiatt is jutott a szokásosnál kevesebb időm a csapatra. Az ebből eredő félelmem sajnos beigazolódott az évkezdésünk során. Az egri találkozó sokkhatását még ma sem hevertem ki. Az ott nyújtott teljesítmény betudható annak, hogy néhány emberünk mélyen a valós tudása alatt játszott, pedig számunkra kiemelten fontos lett volna a három pont, hogy megtarthassuk az első helyünket. Pillanatnyilag csak bizakodni tudunk abban, hogy a pályán dől majd el a bajnoki cím és a feljutás sorsa, így nem kellene a kukába vetnünk ezt az évet!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!