nb1.hu

Pápán az egyik poszt még mindig megoldatlan

Egyéb problémákról is beszélt a vezetőedző.

Nem sikerült túl jól a Pápa ősze, hiszen 21 forduló alatt csak 23 pontot gyűjtött a csapat, ami jelenleg a 16. helyre elég. A vezetőedző szerint a védelem nem mindig teljesített a legjobban, valamint egy nagyon fontos poszt megoldatlan maradt. Így nyilatkozott erről Lengyel Ferenc vezetőedző a papaesvideke.hu-nak:
 
,,Be kell látni, hogy Sánta András távozása óta a kapusposzt megoldatlan maradt. Azt szokták mondani, hogy a hálóőröknek a bajnokság során legalább 10-15 pontot kell hoznia, ez Szigeti Ákos remeklésének köszönhetően a Sopron elleni találkozóra volta igaz, de ezt leszámítva nem, bármelyik kapus is kapott lehetőséget, A védelem is sokszor átjáróház volt s a szélső védőink is gyakran betliztek, nem is beszélve a felesleges kiállításokról, öt alkalommal is emberhátrányban fejeztük be a bajnokit."
 
Egy másik hiányoságra is felhívta a figyelmet:
 
,,Ennek a keretnek borzasztó hiányossága, hogy Somogy Richárd távozása óta nincs egy olyan húzóembere, aki akár az öltözőben, akár a vezetőségnél, akár a pályán kiállna a többiekért, felemelné a hangját, képviselné a társait. Legrutinosabb játékosként, csapatkapitányként véleményem szerint Császár Attilának kellett volna ezt a szerepet betöltenie, sajnos sok olyan dolog történt, ami odáig vezetett, hogy októberben ki kellett tennem a keretből. Sok kritikát kaptam emiatt, nem egy álmatlan éjszakám volt, de szeretném megjegyezni, hogy törzsgyökeres pápaiként Attila nekem abszolút jobbkezem és bizalmasom volt, ám hozzáállásbeli problémák voltak vele, sokat hibázott a mérkőzéseken, az utolsó csepp a pohárban a Nagykanizsa elleni 17. perces, tizenegyest érő kiállítása volt, amivel aznap megpecsételte a sorsunkat."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC