nb1.hu

Pápa: tárgyalás a lezárásról, folytatásról

Átmenetileg elköszöntek egymástól a felek.

 

A március 14-ei bajnokit követően a Perutz stadion klubházában 53 nap elteltével találkoztak ismét a Perutz FC játékosai, azonban nem edzésre jelentkeztek a labdarúgók, hanem néhány hónapra elköszöntek egymástól – számolt be róla a veol.hu. A sárga-kékek számára is véget ért az idény, a pápai csapat legutóbb március 14-én, Sárváron lépett pályára. Lengyel Ferenc csapatának mérlege az ott szerzett döntetlennel nyolc győzelem, hat döntetlen és öt vereség lett, amivel az 5. helyen „intették le” a Perutz alakulatát.

 

A vezetőség, a szakmai stáb valamint a játékosok hét közepén találkoztak a stadionban, ahol Bocskay László elnök, Lengyel Ferenc vezetőedző és Glatz Lajos ügyvezető tájékoztatta a keret tagjait a folytatásról. Teljesen logikus döntés született – kommentált a szövetség döntését a pápaiak trénere, Lengyel Ferenc. – Március közepe óta nem is találkoztam a játékosokkal, otthoni edzésterveket küldtem nekik, amiket nagyjából elvégeztek. A szezont összefoglalva úgy gondolom, az elért ötödik hely egy tisztességes eredmény, a stáb és a játékosok jól dolgoztak együtt, amit fájlalok, hogy az utánpótlásba befektetett munka megakadt egy kicsit, 6-8 PELC-es fiatal rendszeresen velünk készült, bízom benne, hogy ők – amint ismét folytathatjuk a munkát – visszatérnek hozzánk.

 

Bocskay László elnök arról tájékoztatott, hogy a tavaszi szezonra megváltott féléves bérleteket a szurkolók a pápai Tourinform-irodában visszaválthatják. Azok a drukkerek pedig, akik éves bérletet váltottak, lehetőségük van azt a következő idény első felére átvinni. Glatz Lajos ügyvezető a veol.hu-nak elmondta, a bajnokság szüneteltetése alatt a háttérben nem állt meg az élet, hiszen előkészítették a következő kiíráshoz szükséges dokumentumokat. – Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elbírálta a 2020/2021. évi harmadosztályú licenckérelmünket, melyet a bizottság sportszervezetünk által benyújtott dokumentumok értékelését követően jóváhagyott. Jövő héttől megkezdjük az egyeztetéseket a játékosokkal annak érdekében, hogy a kialakult helyzetet korrekt, tisztességes és mindkét fél számára elfogadható módon zárjuk le.

 

Az összejövetelen elhangzott, a vezetőség a tárgyalásokat követően már a következő idényre fókuszál, ahol szeretnének egy ismét ütőképes játékoskeret kialakítani, olyan csapatot, ahol az utánpótlás-játékosok még nagyobb szerephez juthatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC