nb1.hu

Pápa-ETO: reakciók

Nosztalgiarangadót rendeztek.

Pápai Perutz FC – WKW ETO FC Győr 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Andric Nemanja 8, Jakab D. 47.
Perutz FC: Szigeti – Nagy T., Dóczi, Tiba – Bohner, Iványi, Baldauf, Böröczky – Ivancsics – Vallejos, Szabó Zs.
Csereként pályára lépett: Dokter, Nagy B., Jurik, Császár, Füleki, Mogyorósi, Szabó B., Bognár.
WKW ETO: Gyurákovics E. (Keserű B. 63.) – Tóth D., Tar Zs. (Koszó B. 46.), Vadász V. (Csendes P. 46.), Völgyi D. – Vukasovic M. (Bagi I. 46.), Vaskeba, Andric Nemanja (Tajthy T. 46.) – Szimcsó V., Jakab D., Szánthó R. (Kovács K. 46.)
Cserék: Keserű, Kovács K., Koszó B., Bagi I., Csendes, Tajthy T.
 
Rozmán László (Pápai Perutz FC vezetőedző): Az első félidőben azzal a csapattal álltunk fel, amit jelen pillanatban a legerősebbnek gondolunk. Ahhoz képest, hogy az első edzőmeccsünk volt csak, jól játszottunk, azokat a labdakihozatalokat, amiket szerettem volna viszontlátni, a játékosok megvalósították. Egyetlen problémánk, hogy sajnos a támadózónában elfogyunk, ezen dolgoznunk kell a folytatásban. A második félidőben több helyen is változtattam, nem szerettem volna, ha a játékosok két hét után 45-50 percnél nagyobb terhelést kapjanak. A tervezetteknek megfelelően halad a felkészülés, folytatjuk a munkát.
 
Király József (WKW ETO vezetőedző): Ezen a mérkőzésen tompábban, fáradtabban, elég pontatlanul játszottunk. Egy hét alatt ez volt a 3. mérkőzésünk, pozitívum azonban, hogy szereztünk két gólt és nem kaptunk egyet sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC