nb1.hu

Ózdi botrány: ezért nem álltak ki vasárnap – kipakolt a játékos

Akár tetszik, akár nem karácsonykor is enni kell!

Mint többször írtuk már, hatalmas gondok vannak Ózdon. Ezek miatt már levont 11 pontot az MLSZ a gárdától (ennyit is szerzett eddig), pár napja felállt a kispadról Várhidi Péter vezetőedző, a gárda nem játszhatja le hazai pályán az otthoni meccseit, a múlt vasárnapi, Putnok elleni mérkőzésre meg nem állt ki a gárda.
 
A neten gyorsan híre ment, hogy a megmaradt ózdi játékosok azért nem álltak ki, mert kiemelten hosszú ideje nem kapták meg a pénzüket. Néhány szurkoló lezsoldosozta őket emiatt. Holott, akik zsoldosoznak, ők is pénzből élnek meg, mint mindenki a világon. Volt olyan játékos, aki attól retteg, hogy karácsonykor üres lesz otthon az asztal nem lesz rajta étel. Mások albérletet sem tudtak fizetni már.
 
Gábor Lukács József nyílt levelében, melyet az ózdi szurkolók Facebook-oldala tett közzé, meg is írta a frankót, a lényeget! 
 
Hogy kíváncsi lenne arra, mit csinálnának az őket bántók, ha nem kapnának hónapokig fizetést… Mi megmondjuk: nyilván azt, amit ők. Felállnának és munkahelyet keresnének maguknak. Mégpedig azért, mert akár jó ez, akár nem, de minden pénzbe kerül, mindenki pénzből él meg.
 
A játékos nyílt levelét változtatás nélkül tesszük közzé, mert az úgy őszinte, ahogyan azt ő megírta. Szívből!
 
„Kedves Ózdiak! 
 
Röpke 3 hónapot töltöttem a városotokba ! De sajnos most ez elég volt ! Látom és olvasom a kommentjeiteket ! Úgy látom mindenki tudja itt mit kellene csinálni ! Mindenki Zsoldosnak hívja a játekosokat! Na most akkor elmondom : Mi játszani jöttünk es az Ózdi fociért megtenni mindent hogy nb3 – ba maradhasson! Aki azt mondja azért nem állunk ki mert zsoldosok vagyunk es csak a pénz az téved ! Mindenkinek van családja , sokan bizonyára sejthetitek mennyi felelősség van az emberen ha családja van, mi játékosok szeptember óta egy forintot se láttunk a klubtól , húztuk ameddig lehet , de sajnos tovább nem lehet . 
 
Nem tudom hogy ti ha 3 hónapig nem látnátok egy forintot se hogy állnátok hozzá!Eddig mindenki azért állt ki csak hogy az ózdi focit probáljuk menteni , de sajnos nem lehet! Nem birtuk tovább , feladtuk ! Sajnos odáig jutottunk hogy a játékosok 80% nak elkellett menni dolgozni es már több mint 4 hete nem edzünk eggyütt ! Igy nem lehet ezt csinálni! Mindenki lapít mindenki csendbe van! Mindenki hibás az ózdi foci hanyatlása miatt! 
 
De legfőképpen Gál úr (Gál László ügyvezetőre gondolt – a szerk.) ! 
 
Sajnos igazak a hírek már nem tudunk kiállni és nem azért mert zsoldosok vagyunk hanem mert nem birjuk tovább (se edzes se penz se alberletek se semmi) Pataki Rolit bizonyára ismeritek! Nem olyan családból jött ahól mindent oda tesznek a gyereknek! Neki a foci az élete!!Elszánt mindent megtett az ózdi fociért , Ő volt az aki utoljára akarta elhagyni a süllyedő hajót! De azt mondta szó szerint nekem majdnem sírva : Luki nem fogok karácsonykor úgy otthon ülni hogy üres az asztal és a karácsonyfa alatt nincs semmi! El kell mennem dolgozni ! és mondhatnám a tobbieket akik majdnem mind dolgozik! Sajnos oda a műfü oda a TAO oda minden!Mindenki hazudik! Mindenki másra fog mindent közbe itt egy ember a Ludas ! 
 
Mostmar csak a Jóisten segithet az ozdi focin ! Abba bízok hogy ti szúrkolók akik kijártatok a meccsekre egyszer végre egy tiszta szép focit láthattok és teljesen mind 1 milyen osztály csak szerethető legyen !! Mert ti megérdemlitek!! Akkor is kijöttetek amikor tudtátok hogy baj van és szurkoltatok ! Bízom benne hogy ti és az ózdi város rendet tud tenni a sportéletbe ! És végre ózdot is ugy emlegetik majd mint egy bevehetetlen erődöt !! Kívánok nektek egy teljesen új csupa szivvel és odaadással dolgozó elnököt mert aki most van az nem az Ózdi fociért van erre 3 hónap alatt rájöttem , hanem magáért! Örülök hogy a nagymultú Ózdi Kohász mezét viselhettem! 
 
További Sportsikereket kivánok ! Sziasztok!"
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC