nb1.hu

Ózd: kőkemény választ adott az elnöknek a távozott edző

Továbbra is áll a bál Várhidi Péter csapatánál.

Meccset még nem nyert 11 forduló alatt a Keleti-csoport újonca, az Ózd, de Várhidi Péter csapata 8 döntetlent tud felmutatni. Mégis csak 0 pont áll a neve mögött a táblázaton, ezzel, értelemszerűen, az utolsó helyezett a tabellán.
 
Honlapunkon korábban többször is beszámoltunk arról, hogy milyen nehéz helyzetben van a gárda. Várhidi Péter csapatától az MLSZ jogerősen hat pontot levont, hisz az ózdi U11-es és U13-as csapat háromszor sem tudott kiállni aktuális mérkőzésére. Szerdán arról kellett jelzést adnunk, hogy: "a szövetség első körben hat pontot vont le az ózdiaktól, mivel a Bozsik-program kötelező rendezvényén az U11-es és az U13-as egylet sem tudott harmadszor kiállni. Ám nemrég újabb pofont kaptak Várhidiék, hiszen az MLSZ újabb két ponttól fosztotta meg az Ózdot, amely nulla pontjának hála a sereghajtó a táblázaton."
 
A Nemzeti Sport az üggyel kapcsolatban arról adott hírt (ezt honlapunk is jelezte), hogy "a kialakult helyzet hatására Kostorják Zsolt pályaedző, Várhidi Péter segítője benyújtotta lemondását, és távozott a klubtól.
 
Az nb3.hu megkereste az állítólagos fejleménnyel kapcsolatban az Ózdi Kohász SC elnökét, Gál Lászlót, aki a következőket nyilatkozta október 18-án pénteken:
 
„Az Ózdi Kohász SC labdarúgó-csapatánál nincs pályaedző. Kostorják Zsolt a felnőtt csapat kapusedzője és az U19-es csapatunk vezetőedzője. Az Ózdi Kohász SC-nél benyújtott lemondás a felnőtt csapat kapusedzői, valamint az U19-es csapatunk vezetőedzői posztjával kapcsolatban nincs.”
 
A kialakult helyzettel kapcsolatban  Kostorják Zsolt is elmondta a véleményét. Honlapunknak írt sorait változtatás nélkül közöljük:
 
Az igazság az, hogy 2019.07.01. óta voltam Ózdon mint felnőtt kapusedző és U19 vezetőedző! A klubnál még beírták a nevem a futsal szakosztályhoz amihez én egyáltalán nem értek…
 
A távozásom oka egyszerű!
 
Volt egy megállapodásom az elnök úrral amit 2019.10.14.-ig nem teljesített és így nem voltam hajlandó visszamenni! Szerződést nem kaptam és szeptember végén szembesültem azzal is hogy semmiféle járulékot nem fizetnek utánam! A kialakult helyzethez nem adom tovább a nevem nem vagyok hajlandó tovább az ígérgetésekért dolgozni! Se szerződés, se megállapodás, se pénz! Így egyértelmű hogy nem kellett beadnom semmiféle felmondást Tovább az utánpótlásra kanyarodva pakolgatják ide oda a meccseket felelőtlenül! 2019.11.06 kettő meccset kellene játszani, egyiket délben a másikat 13 órakor! Ennyit erről a történetről!
 
Amit még szeretnék ezzel kapcsolatban, hogy Várhidi mesterrel továbbra is jó a kapcsolatom és együtt képzeljük el a jövőt továbbra is!”
 
Nem nehéz kitalálni, az ügynek lesz még folytatása, és ha a továbbiakban szükséges, továbbra is minden félnek biztosítjuk a megszólalási lehetőséget.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC