Ózd: a fia kiállt az apja mellett, politikus fordult Csányi Sándorhoz - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ózd: a fia kiállt az apja mellett, politikus fordult Csányi Sándorhoz

Simon Zoltán - 2019. November 22. Friday 13:14
Továbbra is hatalmas a bizonytalanság.
Kép forrása: Ózdi KSC -Szurkolói Oldal/Facebook
 
Továbbra sem lehet tudni, hogy mi lesz az Ózd sorsa a Keleti-csopotban. A gárda eddig szerzett 11 pontot a bajnokságban, de ennyit le is vont tőle az MLSZ különböző okok miatt és a hazai meccseit sem rendezheti meg Ózdon. Múlt héten távozott a gárda éléről Várhidi Péter, a játékosok meg nem álltak ki a Putnok elleni meccsre, mondván, 3 hónapja nem kaptak fizetést.
 
Gál László elnök, a boon.hu-nak a következőket nyilatkozta a kialakult helyzetről:
 
„Ezek a pontlevonások sportszakmai szempontból kilátástalan helyzetbe hozták a klubot. A játékosállomány, a keret nagy része is úgy érzi, hogy az elmúlt hetekben szélmalomharcot vívunk. Hiába nyernénk, a megszerzett pontjainktól a szövetség úgyis megfosztana minket. Ez így is van, ezért a fiúk az Ózdi KSC jövőjét kilátástalannak látják ebben a bajnokságban. Ez az egyik része. Másik, hogy folyamatosan pótoljuk a hiányzó gyerekeket, mégis azt érzem, hogy az egyesületet igyekeznek ellehetetleníteni.
 
Inkább, mint a szerencsejáték
Az elmaradt putnoki mérkőzéssel kapcsolatban Gál László azt mondta: a labdarúgók részéről még ez a megoldás is tisztességesebb, mintha szerencsejáték hakniban vennének részt. Nem védi őket, de a sportszakmai álláspontjukat megérti, a sportemberi hozzáállásukat viszont nem.
 
Ebben az idényben két profi státuszú labdarúgóval rendelkezünk. Velük szemben van bér- és járulékfizetési kötelezettségünk – folytatta Gál László. – Az, hogy a többiekkel miképpen állapodtunk meg, az kimondottan az egyesület belügye. A megkötött egyezségek a két félre tartoznak, ezért ezzel kapcsolatban mást nem óhajtok mondani.”
 
Gálnak azért is kellett a pénzügyekről beszélnie, mert a játékosok őt hibáztatják az elmaradt bérek miatt.
 
 

Ózdi botrány: ezért nem álltak ki vasárnap - kipakolt a játékos

Akár tetszik, akár nem karácsonykor is enni kell! 

 
Viszont a klub egyik játékosa, a fia, kiállt az elnök/édesapa mellett.
 
 

 
A kialakult helyzet miatt a térség országgyűlési képviselője nyílt levélben fordult Csányi Sándorhoz, az MLSZ elnökéhez:

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!