Otthont keres az SZTK - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Otthont keres az SZTK

Simon Levi - 2017. March 02. Thursday 17:53
Szigetszentmiklós - Új pályán rendezik a Pécs elleni rangadót.
Kép forrása: Facebook/Szigetszentmiklósi TK

Mivel a diósdi pályának nincs érvényes licence, a február 19-i, Szigetszentmiklósi SZTK – Paksi FC II találkozó elmaradásáért a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága a hazaiakat tette felelőssé, így a mérkőzés három bajnoki pontját, 3-0-s gólkülönbséggel a vétlen Paks FC II sportszervezet javára igazolta. Hogy, ez mégegyszer ne fordulhasson elő, a következő mérkőzéseit Dunaharasztiban játsza a Közép-csoport éllovasa, így már a vasárnapi, Pécs elleni rangadót is. Az alábbiakban a klub közleményét közöljük.

Fekete János nélkül az éllovas - NB3.hu
 
 
"A hétfői MLSZ döntés fényében gyors megoldást kellett keresnünk, hogy a füves pályára kötelezett bajnokság hazai mérkőzéseit le tudjuk játszani.

Soron következő mérkőzésünket (Szigetszentmiklós – PMFC, március 4., 14:30) már a Dunaharaszti pályáján rendezzük meg, amelyért köszönet a vendéglátóink gyors döntésének, és rendkívül korrekt hozzáállásának.

Szurkolóink természetesen továbbra is ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket, melyen várjuk Önöket sok szeretettel! Szurkolói busz mostantól nem indul a hazai találkozókra.’

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!