nb1.hu

Otthon kaptak ki Kunticsék – reakciók

A rengeteg eső is hátráltatta a csapatokat.

KTE HUFBAU – Kozármisleny FC 1-2 (0-1)
 
KTE: Mészáros – Tamaskó (Fehér 59.), Asztalos, Urbán, Grünvald – Hirman (Vágó 78.), Szalai G. – Kéri, Hegedűs, Patvaros – Barna (Babolek 68.).
 
KFC: Somogyi – Horvát (Kónya 81.), Kocsis, Berdó, Füredi, Turi – Fenyvesi, Rácz, Márkvárt (Dalipi 66.) – Csernik (Győrfi 88.), Jelena.
 
Gólszerzők: Vágó (91.) ill. Horvát (18., 62.)
 
Küzdelmes meccsen maradt alul a Kecskemét a Kozármislennyel szemben, az időjárás is nehezítette a játékosok dolgát.
 
Futballmeccsnek nem igazán voltak megfelelőek a körülmények, a nagy mennyiségű eső miatt időnként még a labda is megállt néhány tócsában. Kicsivel több, mint negyed órára volt szüksége a vendégcsapatnak, hogy megszerezzék a vezetést, Horvát helyezte a kapuba a labdát némi kavarodás után a 18. percben. A szünetig több gól nem esett, így a Kozármisleny vonulhatott előnnyel a pihenőre.
 
Ismételten nem telt sok időbe, hogy növelni tudja az előnyét a vendég alakulat. Hasonló volt az eset, mint az első gólnál, ismét egy kapu előtti kavarodás után újra Horvát volt eredményes a 62. percben. A végig mezőnyfölényben játszó Kecskemét a 91. percben jutott el gólig, Vágó lőtte a labdát a jobb alsóba. Ezek után viszont nem született több találat, így a Kecskemét vesztesen hagyhatta el a gyepet.
 
Az edzők így értékeltek a mérkőzést követően:
 
Zoran Kuntics (KTE HUFBAU): „Az a minimum, hogy ma nem érdemeltünk vereséget… Két egyforma gólt kaptunk, ezek a szituációk már nem a tudáson múlnak, vagy hozzád pattan a labda, vagy nem, esetünkben mindig az ellenfélhez. Már az első félidőben eldönthettük volna a meccset, ami nem sikerült, az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Utána futottunk az eredmény után, a játékosok becsülettel küzdöttek, de nem sikerült visszajönnünk, amit nagyon sajnálok, mert többet érdemeltünk volna.”
 
Pókos Csaba (Kozármisleny): „Nagyon nehéz szakmailag mit mondani, láthattuk, hogy milyen pályán játszottunk, 2-3 centis víz is állt rajta a meccs előtt. Tulajdonképpen játszani nem is nagyon lehetett rajta. Sosem szoktam ilyet kérni a játékosoktól, de meccs előtt azt beszéltük meg, hogy egyszerű megoldásokra törekedjünk, minél előbb rúgjuk el a kapu elől a labdát a támadózónába, próbáljunk meg pontrúgásokat kiharcolni, és azokból esetleg valamit kihozni. Ez bejött, lecsorgó labdákból sikerült gólokat szereznünk. A hazai csapat igyekezett nyomást gyakorolni ránk, de a vezetést végül meg tudtuk őrizni. Ezen a napon nekünk volt szerencsénk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC