nb1.hu

Ötletláda Buzsákyék fejlődésért

Lehetett volna picit modernebben is kivitelezni

Íme, a Kerület közleménye:
 
"A 2018. május 29. napon megtartott Küldöttgyűlésen Küldöttek által javasolt kezdeményezés valósult meg Egyesületünkben. Tegnapi napon a székház recepciójához kihelyezésre került az Egyesület érdekeit támogató ötletek ládája, melybe papír alapon elérhetőség meghagyásával tagjaink, vendégeink, szülők és gondviselők, szurkolóink, támogatóink és mindezeken felül bárki, aki ötlettel, javaslattal, kérdéssel rendelkezik, egyszóval mindenki bedobhatja véleményét, ötletét, javaslatát vagy kérdéseit.
 
A TVE ötletládát minden héten hétfőn üríti ki az Egyesület és a vezetői értekezleten annak tartalmát áttekinti és az azzal kapcsolatos teendőket egyezteti, meghatározza.
 

Kérünk mindenkit, hogy használják az ötletládát, mert hiszünk abban, hogy fejlődni, jobbnak lenni Együtt vagyunk képesek!"
 
A kezdeményezés kétségkívül remek, hiszen a klubnál fontosnak érzik a szurkolóik véleményét, ami azt jelzi, hogy pontosan tisztában vannak azzal, hogy a foci és a klubok vannak a szurkolókért, nem pedig fordítva.
 
Viszont a papír alapú információcserének hosszú évek óta lejárt a szavatossága, ráadásul munka (most nyaralás) és egyéb elfoglaltságok miatt nem biztos, hogy meccseken kívül mindenki el tud ballagni az egyébként gyönyörű sporttelepre (főleg az idősebbek és a betegek). Arról nem beszélve, hogy a Y generáció tagjai már nem papírt, hanem okos készülékeket tartanak a kezeikben, így egy e-mail cím, vagy ami még tutibb, egy Facebook-csoport, minimum dukált volna.
 
Ráadásul a papír elveszhet, összekoszolódhat (a fák életéről nem is beszélve…), míg a több helyre mentett dokumentumok fenn és megmaradnak, ráadásul egy maroknyi telefonnal bárhová elcipelhetőek…
 
De ismételten hangsúlyozzuk: az alapötlet remek, de lehet még modernebben is, hogy a hagyományos- és az újgenerációs érdekek is ki legyenek szolgálva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC