Ötgólos meccsen verték az éllovast - gólok története - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ötgólos meccsen verték az éllovast - gólok története

Simon Zoltán - 2018. November 27. Tuesday 17:29
Hazai kapus hibája a 89. percben.
Kép forrása: SZEOL/Facebook
NB III Közép csoport, 16. forduló
Szentlőrinc – SZEOL SC 2-3 (2-1)
Szentlőrinc: Pacéka – Nagy, Bodó, Havas, Hampuk, Bata, Fenyvesi, Keresztes, Sili, Harsányi, Hleba. Vezetőedző: Turi Zsolt.
SZEOL: Leindler – Rácz, Grünvald, Gajág, Pócs, Tomisics, Ondrejó, Kéri, Kozics, Gál, Péter. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Gól: Hampuk (3.), Havas (42.) ill. Gajág (7.) Péter (62.), Horváth (90.)
 
Gólok története a szegedma.hu tálalásában.
 
3. perc: GÓL! Vezet a Szentlőrinc. Hleba agresszivitásának köszönhetően fontos párharcot nyert Ondrejóval szemben, majd a tizenhatos vonaláig vezette a labdát ahol a szegediek csapatkapitánya lerántotta. A kiszorított helyről járó szabadrúgást Hampuk végezte el, a labda pedig a lábak erdejében besurrant a hosszú alsóba. 1-0.
 
7. perc: GÓÓÓL! Máris itt a válasz! Kozics végezte el az első szegedi sarokrúgást, a labda átszállt a hosszú oldalra Ondrejóhoz, a csapatkapitány visszakanalazta az ötösre, Gajág pedig mindenkinél magasabbra ugrott és becsúsztatta a hosszúba. 1-1!
 
42. perc: GÓL! Megint vezet a Szentlőrinc. Egy baloldali sarokrúgást követően ide-oda pattogott a labda a tizenhatoson belül, míg végül Havas elé került, aki kíméletlenül bebombázta. 2-1
 
62. perc: GÓÓÓL! Hát ki más, mint Péter Antal?! A szegediek támadója zsinorban a harmadik meccsén is betalál. Ondrejó végzett el szabadrúgást jobboldalról, ami megint csak Gál fejére csavarodott, a szegediek belső védője a kapufára fejelte, a kipattanót  pedig Péter könyörtelenül bepofozta. 2-2! 
 
89. perc: GÓÓÓÓÓÓÓL! Hatalmas gól! Pacéka félmagasan középre dobta ki a labdát, pontosan Horváth elé, aki 30 méterről ballal átemelte a kint álló kapus fölött. 2-3! 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!