nb1.hu

Parázs edzőmeccset játszottak.

 

AZ ETO FC GYŐR JELENTÉSE:

 

"A bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III-ra készülő ETO Akadémia. A szintén harmadosztályú Pápa ellen egy jó, és nagyon hasznos mérkőzést játszottak fiataljaink, ahol a második félidei játéknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

 

Pápa – ETO Akadémia 2-3 (1-2)

Pápa, Perutz Stadion.

Pápa: Dénes – Molnár M. (Iványi), Bencze, Zsirai, Füredi (Szalai), Szilágyi, Hanzl, Köles, Kalász, Oláh (Jurik), Rátonyi. Edző: Weitner Ádám.

ETO Akadémia: Pálfi – Szamosi (Ignácz 46’), Vadász (Pereira 60’), Vukasovic, Tamás (Szabados 60’), Szabó T. (Katona 46’), Berki (Szántó 60’), Múcska, Hanzli (Márton 46’), Farkas B. (Klausz 75′), Erdei (Major 75’). Edző: Király József.

Gsz.: Kalász, Jurik ill. Berki, Erdei, Márton.

 

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés, egy hazai gólra Berki révén hamar sikerült válaszolni. A második félidőben akadémistáink uralták a mérkőzést, sok csere után is jó játékot bemutatva növelni tudták az előnyt, ám a hajrában a Pápa egy jogos büntetővel még szépíteni tudott. A bajnokság főpróbájaként egy nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl, ahol fiataljaink bizonyították, hogy ebben az osztályban is megállják a helyüket, hiszen egy jó csapat ellen sikerült győzniük.

 

Király József: – A felkészülésünket maximálisan szolgálta ez a mérkőzés. Nagyon erős ellenféllel szemben játszottunk egy jó iramú meccset. A felnőtt csapatból visszajátszók komoly minőséget képviseltek, aminek külön örülhetünk. Szép gólokat szerezve, fontos volt, hogy győzelemmel, ezáltal kellő önbizalommal mehetünk neki a szezonnak.

 

Hannich Péter sportigazgató: – A legnagyobb eredmény, hogy a fiataljaink remekül helyt álltak a következő bajnokság egyik legjobb csapata ellen. Külön öröm, hogy az első csapatból visszajátszók maximálisan odatették magukat, hiszen ezzel a hozzáállással érhetünk csak el szép eredményeket."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC