Osztrák csapattal vívott gólgazdag meccset a kieső - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Osztrák csapattal vívott gólgazdag meccset a kieső

Bíró Ádám - 2019. July 28. Sunday 10:59
Parádésan sikerült a gárda felkészülési időszaka.
Credobus Mosonmagyaróvár – Admira Juniors 3-3 (1-2)
Felkészülési mérkőzés, Wittmann Antal Park, Mosonmagyaróvár
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich– Bohner, Bakos, Debreceni, Farkas N., Czár, Darázs (79. Szalka), Mundi (65. Dobrovolszki), Laki, Jasarevic (55. Szegi), Hamar Á. Vezetőedző: Király József
Gólszerzők: 36. Debreceni András, 47. Laki Balázs, 87. Hamar Ádám, ill. 20. Manuel Botic, 42. Florian Fischerauer, 77. Aleksandar Cirkovic
 
A Credobus Mosonmagyaróvár utolsó felkészülési mérkőzésén az osztrák Admira Juniorst fogadta a Wittmann Antal Parkban. Az osztrák együttes az élvonalbeli Admira Wacker második csapata, amelyet Szántó Csaba irányít. A jó erőkből álló vendégek agilisan kezdték a mérkőzést és bár az első helyzet az óváriak előtt adódott, a vezetést az Admira szerezte meg Botic szép emelése után.
 
A 36. percben Czár jobb oldali szöglete után Debreceni fejelt a hálóba, kiegyenlítve ezzel az állást. Nem sokkal a félidő vége előtt Fischerauer talált be közelről, így újra az osztrákoknál volt az előny.
 
A második játékrészre megjött a meteorológusok által beígért eső, és megjött a hazai egyenlítés is Laki Balázs révén. A 77 percben egy kis szerencsének is köszönhetően Cirkovic szerzett gólt, de még erre is volt válasza a Mosonmagyaróvárnak. Nem sokkal a lefújás előtt Hamar Ádám 18 méterről, félfordulatból lőtt parádés gólt az osztrák kapuba, így a Credobus Mosonmagyaróvár végül 3-3-ra végzett az Admira Juniors ellen, ezzel pedig veretlenül zárta a felkészülési időszakot.
 
Király József, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Örülünk, hogy egy ilyen jól összerakott, hajtós, sokat futó ellenféllel találkoztunk. A mi csapatunk ma több hibával játszott, mint korábban. Nem voltunk túl acélosak és könnyen elkerülhető gólokat kaptunk, de ezen a mérkőzésen is voltak szép megoldások. Pozitívum, hogy háromszor is kiegyenlítettünk. A védekezésünkben ismét jelentkeztek olyan visszatérő hibák, amiket feltétlenül ki kell javítunk a jövő heti bajnoki rajtig.”
 
Szántó Csaba, az Admira Juniors edzője: "Jó mérkőzést játszottunk, ahol igyekeztünk érvényesíteni a gyorsaságunkat. Király József kollégám jó csapatot rakott össze, amely ha ilyen motivált lesz a bajnokságban, akkor szép eredményeket fog elérni."
 
Horváth Péter
 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!