Remizett egymással a Veszprém és a Diósd - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Remizett egymással a Veszprém és a Diósd

Szabó László - 2016. August 16. Tuesday 08:14
Veszprém – Nem lehet elégedett Lantai, büntetőt hibázott a csapata.
Kép forrása: diosditc.hu

Az NB III Nyugati csoportjának második fordulójában megszerezte első pontját a Veszprém, miután gól nélküli döntetlenre végeztek a Diósd otthonában. Mégsem lehet teljesen elégedett a vendégek vezetőedzője, hiszen büntetőt hibáztak a mérkőzésen.

 

Edzői értékelés:

 

Lantai Balázs: – Mindent kihagytunk, amit csak lehetett. A gyatra helyzetkihasználáson mindenképp javítanunk kell, mert ez ebben az osztályban nem megengedhető. Ma még bosszankodom, de holnaptól már előre tekintek, hiszen biztató jeleket is láttam. A múlt héthez képest sokat javultunk - értékelt a vezetőedző a veol.hu-nak.
 

 

NB III Nyugati csoport, 2. forduló


 

Diósd–VLS Veszprém 0–0

Diósdi TC: Román – Sándor, Fogas (Szmola), Schmidtka, Novák - Wágner, Slezák, El-sherif (Dunai), Pollák (Primus) - Cservenka, Bánhidi. Vezetődző: Nahóczky Attila

VLS Veszprém: Hársfalvi – Krebsz, Dobsa (Domján), Bognár, Kókány - Ács, Gunther, Büki, Burcsik - Szabó P. (Meiczinger), Molnár. Vezetőedző: Lantai Balázs

 

A találkozó kulcspillanata a veol.hu tudósítása alapján: A 42. percben aztán Szabó Patrik mehetett szemtől szembe a hazai kapussal, aki csak szabálytalanul tudta megállítani a veszprémi támadót. A hálóőr sárgalapot kapott, ráadásul büntetőhöz jutott a VLS. A tizenegyest Büki elizgulta, a gyengén helyezett lövést könnyedén hárította Román.


  
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!