Összeomlás: mindent magára vállalt a Kispest vezetőedzője - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Összeomlás: mindent magára vállalt a Kispest vezetőedzője

Simon Zoltán - 2021. September 28. Tuesday 14:48
Potyogtak a gólok a legvégén.
Kép forrása: Honvéd
Hatodik helyen, a jelenleg dobogós csapatoktól tisztes távolságra van a Kispest második alakulata a tabellán úgy, hogy a leggyengébb gárdákkal szemben szintén kellő a különbség.
 
A hétvégi fordulóban viszont nem várt, sőt mi több, fölöttébb kellemetlen zakóba futottak bele a kispestiek, mert az FC Dabas Kispesten aratott 4-1-es diadalt.
 
Simon Miklós, a hazaiak egyébként kiváló szakvezetője sportszerűségből jeleste vizsgázott a  mérkőzés utáni nyilatkozatában.
 
Aki nem hiszi el nekünk, az olvassa el, hogy mit mondott:
 
„Minden felelősséget le kell vennem a srácokról, sem az összeállítást, sem a taktikát nem találtam el, ezért a második félidőben extra kockázatot kellett vállalnunk, amely működött is. Nagyon közel voltunk a vezető találat megszerzéséhez az egyenlítés után, de egy hibát könyörtelenül gólra váltott az ellenfelünk. Ezután jött az edzők rémálma, teljesen szétestünk és a Dabas sorra kontrázott meg minket, ráadásul a cserék sem tudtak lendíteni a csapat játékán. Vannak dolgok, amiket nem szeretnék többet meccsek közben átélni és ehhez meg kell találnom a megfelelő embereket.”
 
NB III, KÖZÉP CSOPORT, 9. FORDULÓ
Budapest Honvéd FC II –FC Dabas 1–4 (0–1)
Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ
V.: Gáspár András (Keszthelyi T., Hegedűs-Baráth N.)
Gólszerző: Keresztes (67.) ill. Rábold (11.), Kerék (81., 87.) Busa (90. – tizenegyesből)
 
Honvéd II: Dúzs – Kovács N., Szabó T. (Irimiás, a szünetben), Gale (Rácz B., 43.), Németh B. (Feledy, 77.), Kerezsi (Nagy S., 77.), Májer, Kárász, Benczenleitner, Keresztes (Szűcs T., 69.), Kamber. Vezetőedző: Simon Miklós
Dabas: Hermány – Forgács, Busa, Rábold, Kovács P. (Kerék, 77.), Ágoston (Czili, 77.), Dudás, Szabó L. (Márton, 69.), Fritz, Lévai, Földes (Kiss Á., 51.). Vezetőedző: Bücs Zsolt

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!