Őrült meccsen botlott a veretlen - GÓLOK TÖRTÉNETE, REAKCIÓK - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Őrült meccsen botlott a veretlen - GÓLOK TÖRTÉNETE, REAKCIÓK

NB3.hu - 2020. September 10. Thursday 18:31
Forrongott a hazaiak vezetőedzője.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu

 

HR-Rent Kozármisleny – Iváncsa KSE 2-2 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 400 néző

Vezette: Szommer A. (Kis Z., Tinnyei Zs.)

HR-Rent Kozármisleny: Somogyi – Fenyvesi (Berdó 87.), Talabér, Füredi, Kocsis – Kozics, Nagy E. – Szabó D. (Juhász 79.),Kirchner, Turi – Hampuk (Horvát 62.)

Vezetőedző: Jelena Richárd

Iváncsa KSE: Prokop – Madarász, Aradi, Varga B., Fekecs (Gera 54.) – Pribék, Domokos – Tóth Z., Hujber, Csaba (Villám 80.) – Balogh (Cseszneki 54.)

Vezetőedző: Domján Attila

Gólszerzők: Füredi 49., Szabó D. 53., illetve Domokos 62., Aradi 72. percben

Sárga lap: Füredi 6., illetve Domokos 44., Fekecs 50., Cseszneki 66., Villám 91. percben

 

A hazaiak beszámolója:

 

"A 8 meccséből 24 ponttal álló, 100%-os Iváncsa látogatott Kozármislenybe, ez miatt egy komoly próbatétel várt csapatunkra. Az elmúlt mérkőzéseken sérülések és eltiltások is nehezítették csapatunk életét, ez miatt a szakmai stábnak sokszor kényszerből kellett változtatni a csapat összetételen. Márkvárt Patrik ugyan még sérült, de már több meghatározó játékosunk is visszatért és bevethető volt.
 

Igazolta jó hírét a listavezető Iváncsa, akik ugyan labdabirtoklási fölényben voltak, de csapatunk rendkívül szervezetten, jó mentalitással vette fel a küzdelmet. Az első játékrészben mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, de végül gól nélküli eredménnyel ért véget a félidő. A második félidei játékunk alapján akár gólokkal is nyerhettünk volna. 2-0-ás vezetésnél olyan nagy helyzetek maradtak ki, amivel eldőlhetett volna a 3 pont sorsa. 2-2 után mindkét csapatnak volt labdája a győzelem megszerzéséhez, de maradt a döntetlen!


Csapatunk minden dicséretet megérdemel! A szezon legjobb játékát nyújtottuk és bebizonyítottuk, hogy az élcsapatokhoz hasonló játékerőt képviselünk!"

 

GÓLOK TÖRTÉNETE:

 

49. percben Kocsis szögletét a jól érkező Füredi fejelte a kapuba, Prokop csak beleütni tudott. 1-0.

53. percben Kozicstól kapott remek ütemű kiugratást Kirchner, aki a kiérkező Prokop mellett elgurította a labdát, ami a kapufáról kifele pattant. A kipattanó ismét Kirchnerhez került, aki higgadtan passzolt vissza a középen álló Szabó Dominiknak, aki a kapuba lőtte a labdát. 2-0.

62. percben érdekes szituáció után született az Iváncsa gólja, egy felszabadító rúgás Iváncsai kezet ért, a felszabadító rúgás után Domokos elé került a labda, akinek 18 méteres lövése még Fenyvesin talán irányt is változtatott és kapuba vágódott a labda. 2-1.

72. percben szögletből ismét Varga fejelt és Somogyi ismét védett, de a kipattanót Aradi a kapuba juttatta. 2-2.

 

REAKCIÓK:

 

Jelena Richárd (Kozármisleny): Nehéz értékelni ilyenkor, amikor az ember forrong és még indulatos. Egy többször megnyert mérkőzést sikerült döntetlenre hoznunk. Ha meccs előtt valaki azt mondja, hogy 2-2 lesz a találkozó végeredménye, még lehet el is fogadtuk volna, mert egy nagyon jó csapat ellen játszottunk. Így utólag nehéz elfogadni, mert gólokkal kellett volna nyernünk. Sajnálom a srácokat, nagyon sokat tettek a győzelemért. Megint megvoltak a hibáink hátul, de elől még több. Be kellett volna rúgjuk a nagy helyzeteket és nem kellene most sopánkodnunk a mérkőzést követően.

 

Domján Attila (Iváncsa): Biztos voltam benne, hogy két támadólag fellépő csapat gólokban gazdag mérkőzést fog játszani. NB III-as szinten egy jó iramú mérkőzést játszottunk, bár elég sok hiba volt a meccsen, egymás hibáiból éltek a csapatok, abból lehetett megindulni. Mindkét fél részéről sok labdavesztés volt középen. 8 győztes meccs után összességében elégedett vagyok a döntetlennel, bár mindig nyerni akarunk, tudtuk, hogy mindig nem fog sikerülni a győzelem. Így hogy 0-2-ről, egy jó Kozármisleny ellen, idegenben felálltunk ez így rendben van, ezt így el tudjuk fogadni. Gratulálok a srácoknak!

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!