nb1.hu

Óriási különbség: a Puskás Akadémia kiütötte a Vidit – reakció

Duplázott a rutinos játékos.

Fejér megyei rangadót rendeztek az NB III Nyugati csoportjában. A Puskás Akadémia második csapata már az ötödik percben megszerezte a vezetést: Ominger egy szöglet után vette be a Vidi kapuját. A 17. minutumban a rutinos Magasföldi egy jobbról érkező beadás után duplázta meg a felcsútiak fórját. A szünet előtt még Tamás is beköszönt, így 3-0 állt az eredményjelzőn a félidőben.
 
A második játékrészben sem lassítottak a hazaiak: előbb Magasföldi köszönt be újra, majd az 5-0-s végeredmény Molnár öngóljával alakult ki.
 

A Puskás Akadémia jelenleg a 16. helyen áll a táblázaton, míg a fehérváriak a 11. pozíciót birtokolják. 
 
"Nagy lendületet adhat nekünk ez a győzelem, mindenki megdolgozott ezért. A korábbi vereségek ellenére egyébként úgy érzem, hogy a csapat együtt van. Sajnálom, hogy idén már csak egy meccsünk van, de a téli felkészülés során keményen fogunk dolgozni" – kezdte az értékelést Ominger Gergő, akit a góljáról is megkérdezték. "Nagyon jól találtam el a labdát. A szöglet is jól jött be, a meccs előtt gyakoroltuk a szögleteket" – árulta el a felcsútiak futballistája.
 
Puskás Akadémia FC II – MOL Fehérvár FC II 5–0 (3–0)
PAFC II: Auerbach – Hosszú (Szin, 76.), Papp K., Fodor, Nahirnij –  Radics,  Ominger – Tamás N., Sipos G. (Gruber, 76.), Kalmár (Vizler, 63.) – Magasföldi
Fehérvár FC II: Heckó – Véglás, Urbán K., Molnár B., Balogh M. – Papp A. (Jancsó, 59.), Rónaszéki, Kövesdi, Bihari (Varga M., 46.) – Major E. (Bozai, 83.), Szileszki (Zsédely, 74.)
G.: Ominger (5.), Magasföldi (17., 57.), Tamás N. (37.), Molnár B. (61 – öngól)
Sárga lap: Ominger (45.), Radics (68.), Papp K. 86.), ill. Véglás (60.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC